Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit și alta a fost rănită

0
187
aeronavă tip DA 42 prăbușită

O aeronavă tip DA 42 s-a prăbușit la Tuzla, în județul Constanța. La bordul aparatului de zbor se aflau un instructor și elevul său, anunță reprezentanții ISU Dobrogea.
Instructorul în vârstă de 54 de ani are un traumatism cranio-cerebral, un traumatism abdominal și fracturi la nivelul membrelor.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit în urma accidentului. Un echipaj medical a efectuat manevre de resuscitare la fața locului, după scoaterea victimei din avion, însă fără rezultat. Cea de-a doua persoană aflată la bordul aparatului, instructorul de zbor – 54 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la un spital din Constanța, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anca Chiriță. Reprezentantul ISU a precizat că aeronava nu a luat foc în urma impactului.

Una dintre victime este încercerată și se află în stop cardiorespirator. Cea de-a doua persoană care se afla în interiorul aeronavei de tip DA 42 a fost salvată. Este vorba despre pilotul aparatului de zbor, care este conștient și care a fost transportat la spitalul județean, având mai multe fracturi. La fața locului intervin o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD. Cauza accidentului nu este clară în acest moment

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments