Vreti magazin IKEA la IASI? Mai aveti de asteptat.

0
2636

PE CAND IKEA LA IASI?

Retailerul suedez de mobila isi va concentra atentia in viitor pe provincie, unde intentioneaza sa deschida in urmatorii ani cel putin trei magazine. Sunt vizate orasele Cluj Napoca, Timisoara si Brasov.

De altfel, in aceste orase, IKEA  a deschis si primele puncte de colectare a comenzilor online. Principala problema cu care se confrunta compania este identificarea unor terenuri in zona centrala a acestor orase. In functie de achizitiile lor, suedezii vor construi si aceste magazine. Pe termen lung, IKEA va construi 9 magazine la nivelul Romaniei, dupa orasele mentionate mai sus, urmeaza pe lista scandinavilor orasele Iasi si Constanta.

Ikea pregătește deschiderea celui de-al treilea magazin din România, acesta urmând să fie amenajat în Timișoara

Ultimul anunț al celor de la Ikea a fost că vor deschide un magazin și la Timișoara, dar și în Brașov și Cluj-Napoca, cel mai probabil în 2020-2021.

“Așa cum am anunțat deja, următoarele trei orașe în care vom deschide magazine IKEA în România sunt: Timișoara, Brașov și Cluj, unde demararea construcției depinde de terenurile disponibile, dar și de susținerea pe care o vom primi din partea autorităților pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale și obținerea autorizațiilor”, a declarat pentru profit.ro Viviana Pavel, Real Estate and Development Manager IKEA pentru România, Croația, Serbia, Slovenia, Ucraina.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNimfomanele din elita societăţii ,de-a lungul istoriei au existat regine „porno”
Articolul următorVrei sa ai ANGAJATI fericiti? Uite cum poti sa-i pastrezi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments