Week-end-ul mireselor

0
636
Târgul de Nunți Ghid Mariaj

Cea de a XII-a ediție a Târgului de Nunți Ghid Mariaj, reprezintă o oportunitate pentru mirii anului 2019 în a-și completa agenda nunții, cu noi propuneri în planificarea și design-ul evenimentului lor.

În cadrul acestui târg se reunesc oameni dedicați și specializați în proiectarea nunții perfecte”.

  Diversitatea propunerilor privind locațiile, designul vestimentar bride & groom, music bands, sound & lights, servicii profesionale foto- video, flowers design, sunt pregătite până la cele mai mici detalii, special pentru mirii anului 2019.

Așadar, vă invităm să pășiți plini de încredere alături de casa de modă Mary Sten, a căror noutăți vor încânta inimile viitorilor miri.

 Mary Sten clothing & accessories, va prezenta noile colecții de rochii de mireasă, lucrate cu migală, ale căror schițe au fost puse pe hârtie încă din anul precedent.

Bucuria designerului, Mariana Stan, este de a aduce materialele prețiose, broderii alese, principii de design și noua viziune a miresei gingașe, din tiparele atelierului, în cadrul Târgului de Nunți Ghid Mariaj. Aici, viitoarele mirease, atât cele din 2019, cât și din 2020 se pot îndrăgosti de creațiile Mary Sten!

În continuare designer-ul Mariana Stan ne va prezenta propunerile și tendințele anului 2019:

„Entuziasmul de a dărui, dantelele fine, măiestria croielii și accesoriile sunt în slujba evenimentului viitorilor miri, toate se împletesc și în final se întregesc în rochia de vis a viitoarei mirese.

Anul acesta trendul principal este – mireasa impunătoare – se abordează cu stil exuberanța folosind materiale cu tentă regală, unde micile detalii sunt doar pentru a stârni interesul, ceea ce face ca rochia să fie extrem de atrăgătoare.

În ritmul acestor noi trenduri se readaptează stilul Imperial Bride, Glamour Bride sau chiar Oriental Bride, unde texturi precum brocartul, tulle-ul, mătasea, sunt adaptate în funcție de silueta și tematica abordată.

Nu am exclus din propunerile noastre, dantela, aceasta fiind foarte utilizată, întrucât denotă eleganță și stil oricărui model de rochie. Este partea ornamentală care constă în desene mai mult sau mai putin complexe. Dantelele sunt țesături ajurate (cu goluri) cu caracter ornamental sau decorativ utilizate începand de la rochiile clasice, cele Boho, și regasindu-se într-o perfectă armonie cu timpul in stilul Vintage Bride.

Volumetria rochiilor de mireasă este una ce se impune anul acesta prin însăși formă și dimensiuni, prin accesoriile ori prin textura materialului din care este realizată rochia.

Ca accesoriu principal, avem trena detașabilă, acesta fiind mult mai confortabilă și ușor de utilizat, fiind un element ce îmbogățește ținuta. Trena detașabilă poate fi un detaliu cu tentă aerisită, în acelasi timp nespus de romantică, confecționată din mătase, voal chifone sau tulle și completată cu detalii ca broderii fine în formă de fluturi sau flori, aplicate manual, lăsând impresia unei zâne fermecătoare.

O altă propunere este împletirea intr-un mod elegant a naturaleții firești cu elegantul impunător combinând rochii din dantelă sau broderie chantely cu trena fastuasă realizată din materiale cu texturi ample precum:

Dutchess Satin: un material neted, frumos, lucios, natural, cu un finisaj glossy bogat. Deoarece această ţesătură este una dintre cele mai grele, poate fi mai potrivită pentru anotimpurile reci.

Brocart şi Damasc: ambele sunt materiale mai grele, de obicei întreţesute cu desene sau modele în relief. Aceaste ţesături bogat ornamentate au fost întotdeauna asociate cu luxul şi opulenţa.

2019 este anul în care sunt în vogă rochiile cu decolteul adânc, acesta fiind un simbol al feminității, modelele cu decolteuri adânci, în V, sau cu spatele decupat, exprimă un aspect plin de senzualitate și romantism. Aceste modele fiind foarte căutate de miresele îndrăznețe. Materialele propuse pentru acest tipar sunt mătasea, dantela și voalul.”

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments