Expoziţie şi prelegeri publice la Clubul Fotografilor Iaşi

0
209
METALE – Rockstadt 2018

Clubul Fotografilor Iași şi Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași organizează la Galeria de Artă „Labirint” expoziţia de fotografie „METALE – Rockstadt 2018”, de Claudiu Bîrliba.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 1 aprilie – 3 mai 2019, vernisajul având loc marţi, 2 aprilie 2019, ora 18:30, la Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”.

„Dacă vă place muzica rock şi în special tot ce ţine de partea grea a rock-ului, metalul nostru cel iubit, atunci sunteţi binevenit la o expoziţie de fotografie cu portrete surprinse, în anul 2018  la unul cele mai tari festivaluri din România şi din Estul Europei: Rockstadt Extreme Fest on the ground of Transylvania sau mai pe scurt Rockstadt Extreme Fest. Rockstadt Extreme Fest este o sărbătoare din România dedicată iubitorilor de metale grele şi mai puţin grele, desfăşurată sub Cetatea Râşnov, aflându-se anul acesta la a şaptea ediţie. Aşadar, avem invitaţi de seamă în dealul Copoului: Obituary, In Flames, Amorphis, W.A. S. P., Enslaved, Get the Shot, Bucovina, Impure Wilhelmina, Converge, Septicflesh, Powerwolf, Gutalax, Allochiria, Fleshgod Apocalypse, adunaţi în portrete şi stări cum numai la un festival de metal poţi să surprinzi. Rockul este tainic cu mesaje puternice, cu bucurii, cu prietenii. Toate le aflaţi fără chip, fără idoli, în taină, ascultând şi trăind. Metale!”, a declarat Claudiu Bîrliba.

De asemenea, Clubul Fotografilor Iaşi organizează marţi, 2 aprilie 2019, de la ora 18:30, Sala„Diotima” a 205 – a întrevedere consacrată artei fotografice. Reuniunea va cuprinde: „Introducere în fotografia de wildlife”, prezentare de Tudor Mazilu, „Despre fotografia de studio”, prezentare de Doru Nastas şi „Pasiunea leagă prietenii fără vârstă”, prezentare de Ciprian Babor.

Afişele celor două manifestări sunt realizate de Florin Aioanei.

Accesul în sală este gratuit şi permis tuturor persoanelor pasionate de fotografie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentColţul Smart: Ce este un oraș inteligent?
Articolul următorToate indicatoarele rutiere din municipiu vor fi înlocuite
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments