Igienizarea subsolurilor, o prioritate pentru administratorii de condominii

0
231
Igienizarea subsolurilor

Termo-Service S.A. are echipe specializate pentru activităţile de curăţare şi igienizare a subsolurilor şi de reparaţii a instalaţiilor comune cu ajutorul cărora desfăşoară numeroase lucrări de acest gen, la asociaţiile pe care le administrează, în baza solicitărilor făcute de reprezentanții legali ai acestora. Lucrările beneficiază de garanție, atât pentru materialele utilizate cât și pentru punerea lor în operă.

Beneficiile obţinute prin igienizarea subsolului sunt, pe lângă o mai uşoară întreţinere a instalaţiilor, eliminarea mirosurilor neplăcute şi a umezelii excesive din casa scării, eliminarea dăunătorilor (rozătoare şi insecte), care găsesc un mediu propice de înmulţire în subsolurile pline cu gunoaie şi apă murdară.

Unul dintre aspectele foarte importante în activitatea de administrare a condominiilor este acela de a asigura funcţionarea optimă a instalaţiilor comune. Acest lucru asigură proprietarilor de apartamente un grad sporit de siguranţa în exploatarea instalațiilor şi eliminarea pierderilor de apa rece, caldă şi căldură, iar prin aceasta se realizează creşterea nivelului de confort al locuinţelor și scăderea costurilor cu întreținerea.

În 2018 Termo – Service S.A. a realizat peste 1100 de lucrări de reparare a instalațiilor din subsoluri și de igienizare a acestora. Acest lucru a contribuit semnificativ atât la creșterea gradului de confort în acele condominii cât și la diminuarea surselor de poluare și la diminuarea focarelor de dăunători de pe raza Municipiului Iași.

“În prezent ritmul de lucru este foarte ridicat, serviciile noastre fiind deja contractate pentru primul trimestru al acestui an. Asociaţiile solicită frecvent astfel de lucrări, motiv pentru care este necesar să se programeze din timp pentru ca acestea să fie efectuate. Suntem singura societate de administrare de imobile din Iaşi care realizează astfel de lucrări. Foarte multe asociaţii de proprietari solicită să fie administrate de Termo Service S.A., iar noi încercăm să răspundem cât mai prompt solicitărilor”, au declarat reprezentanţii Termo – Service S.A.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments