INCREDIBIL! Un condamnat pe holurile instantelor de judecata

0
5778
Constantin Mazilu

apel civil Constantin MaziluZilnic, autointitulandu-se ziarist, un personaj abject, care oscilează intre iubirea de oraș și lingușeala băloasă, in funcție de interes, o variantă palpabila pentru filmele cu Stan și Bran sau Benny Hill, un “jurnalist” care se situează disprețuitor in afara categoriei, Constantin Mazilu, pentru prieteni, dar și după față, Costică, hipertensiv sau consumator de etanol, încă nu știm, cu pojar sau acnee, tot neclar, intra abuziv in viețile personale ale oamenilor, șantajandu-i…

Gheorghe Nichita sau Cristian Adomnitei printre „victimile” lui Costica

Tactica năravasului “ziarist” este atacul volubil. Ascuns in spatele unor site uri obscure, Constantin Mazilu, o Vietate încă insuficient cunoscuta, un mutant, căruia nu știu cine i-a explicat ca a fi gazetar e a nu da doi bani pe discernământ, politețe, bun gust, e un amestec de disperare financiară, gheare și șuturi.

Gheorghe Nichita a cedat șantajului oferindu-i o locuința ANL in zona Pacurari, Cristian Adomnitei l-a acționat in instanta, și, ce credeți, jurnalistul a fost condamnat.

Curtea de Apel Bacau l-a condamnat la plata de daune morale in valoare de 20 000 lei

In aparițiile sale zilnice pe străzile mândrei Cetăți, după cum se vede, Costică iși alege cu atenție ținuta. Blugi evazați, slip cu catarama, gen Eforie Nord- anii ‘90, cămașă cu buzunar la piept in care aseaza, cu migala, pachetul de Assos.

Momentan, Costică, deși e condamnat, e prezent, zilnic pe holuri instantelor, așteptându-și noile victime.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentULTIMELE IMAGINI DE PAPARAZZI CU ION ILIESCU. CUM ARATĂ ACUM FOSTUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI
Articolul următorAutorul accidentului rutier din satul Luncași, comuna Halaucesti, în urma căruia un bărbat în vârstă de 45 de ani a decedat, lăsând trei copii orfani, nu a fost identificat nici până în prezent
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments