Noi acţiuni de curăţenie stradală

0
224
curăţenie stradală

Salubris SA mătură și spală străzile și mobilierul urban și salubrizează bulevardele, dar și zonele dintre blocuri, pasajele, albiile râurilor și zonele de agrement. Echipele Companiei de Transport Public SA fac curățenie în stații și reparații la liniile de tramvai. Servicii Publice SA toaletează arborii uscați și periculoși, montează straturi de gazon în parcuri și repară mobilierul stradal, precum și echipamentele din spațiile de joacă.

Totodată, societatea municipalității montează popici pentru a preveni parcările ilegale pe trotuare. Termo-Service SA face curățenie în zonele asociațiilor de proprietari pe care le administrează. În toate aceste acțiuni echipele municipalității sunt sprjinite de Poliția Locală.

În cursul zilei de astăzi echipele Citadin SA fac reparații de urgență cu asfalt în Centru, pe varianta Rediu Tătar, bulevardul Nicolae Iorga, strada Hatman Șendrea, strada V. A. Urechea, cartierul Decebal, strada Ciric, strada Gavriil Musicescu, strada Trandafirilor, strada Aurel Vlaicu, cartierul Alexandru cel Bun, strada Trei Fântâni și strada Agatha Bârsescu, precum și reparații cu material concasat pe strada Ion Gotcu. De asemenea, Citadin SA lucrează la Stadionul Tineretului și pregătește terenul pentru montarea stratului de gazon artificial.. În cursul nopții societatea municipalității va face marcaje transversale în cartierul Aviației.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments