AFTERHILLS: modificări majore pentru festivalul din acest an

0
564

AFTERHILLS 2019 vine cu schimbări majore pentru iubitorii festivalului: data de desfășurare, formatul evenimentului și locul de desfășurare. Astfel, ediția din acest an se va desfășura lângă pădurea Dobrovăț, aflată la 20 kilometri de Iași, pe parcursul a două weekenduri din luna august.

AFTERHILLS #dici (23 – 25 august) va fi weekendul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artiști. AFTERHILLS #dicinu (30 – 1 septembrie) va fi weekendul în care vor evolua artiști și trupe live, la care se vor adăuga workshopuri și expoziții de arte vizuale. În primul weekend vor evolua Rita Ora, Don Diablo, Quintino și Sam Feldt [Live], iar în cel de-al doilea Morcheeba, Faithless DJ Set și Gareth Emery. Pe lângă acești artiști, line-up-ul va fi completat de peste 100 de artiști naționali și internaționali.

„Am ajuns și la a treia ediție a festivalului și cred că în acest ritm ajungem cu bine și la ediția cu numărul 30! Vă așteptăm anul acesta cu multe surprize, un loc nou și prietenos, surprinzător și numai bun de vacanță, plus o perioadă din an în care concediul este mai accesibil pentru toată lumea. Am ținut cont de feedback-ul tuturor participanților din anii anteriori și am reușit să punem la punct una dintre cele mai frumoase ediții AFTERHILLS!”, a declarat Ovidiu Biber, co-fondator AFTERHILLS.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments