Cât a costat rochia de mireasă a Olguței Vasilescu. „O lună mi-a luat”

0
443
Claudiu Manda si Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a purtat, la nunta cu Claudiu Manda., o rochie de mireasă care a costat 5.000 de lei. Rochia a fost creată de un designer român, Roxana Butnaru. Sâmbătă, 30 martie 2019, la o lună de la cununia civilă, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut petrecerea de nuntă la care au asistat peste 500 de invitați, inclusiv președintele PSD Liviu Dragnea.

Evenimentul a avut loc la Ișalnița, la 10 kilometri de Craiova. Mireasa a purtat la petrecere o rochie albă, cu aplicaţii argintii, creaţie a designerului Roxana Butnaru, aceasta din urmă fiind cea care i-a creat şi ţinuta de la cununia civilă ce a avut loc pe 24 februarie, de Dragobete. Rochia de mireasă a Olguței Vasilescu a costat 5.000 de lei, potrivit click.ro.

Cea care a creat-o a explicat cât a lucrat la ea. „O lună mi-a luat să mă joc cu această rochie, cusută la mână. Materialul este stofă cu cașmir, cu broderii,  pietre și perle. Doamna Vasilescu arată foarte bine, are dimensiuni perfecte, motiv pentru care nu a fost nevoie de modificări suplimentare.

Au fost necesare de trei probe, iar rochia i-a venit ca turnată. Am lucrat foarte ușor cu dânsa, nu au fost pretenții, ci mult bun simț, iar la final, m-a pupat și m-a îmbrățișat. Un om cu bun simț, spre exemplu dacă la probă scăpa ceva pe jos, ac sau vreun accesoriu, dumneaei nu aștepta să îl ridice cineva, ci se apleca și lua. A vrut o rochie discretă, simplă, așa cum s-a întâmplat și la cununia civilă.

Le doresc să fie fericiți!”, a declarat creatoarea de modă Roxana Butnaru pentru sursa citată. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut cununia civilă pe 24 februarie anul acesta, chiar de Dragobete.

Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, un fost jurnalist, de care a divorțat în anul 2016. Cei doi au împreună un băiețel, Robert. În 2015, Claudiu Manda a divorțat de Adina. Are un băiețel, Andu.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments