Distincție importantă pentru Compania de Transport Public Iaşi

Pe 28 martie, la Brașov a avut loc desemnarea premianților concursului „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2019”, competiție organizată de Revista ”Ziua Cargo”.

0
241

Publicația face, anual, o selecție a companiilor care au specificul de transport public local și premiază 3 societăți care au înregistrat progrese semnificative în implementarea anumitor măsuri inovative în domeniul transporetului de persoane. ”Au fost aici cei de la Ziua Cargo, au văzut în teren tot ceea ce am implementat – legitimațiile de călătorie valabile 24 de ore, urmărirea în timp real pe monitoarele din Dispecerat a mijloacelor de transport în comun, cardul El studis – făcut special pentru studenți și au evaluat și situația financiară a societății de la înființare – adică de doi ani”, a spus Cristian Stoica, directorul Companiei de Transport Puiblic Iași.

Juriul compus din 12 persoane – redactori de la Ziua Cargo, specialiști de la Registrul Auto Român, Autoritatea Rutieră Română, Inspectoratul de Stat pentru Control Trafic Rutier și Uniunea Națională a Transportatorilor Publici din România, a avut o misiune grea, deoarece în concurs au fost înscrise companii și societăți de transport public național, internațional și local. Pentru segmentul „Transport urban”, compania anului a fost desemnată CTP Iași, pe locurile doi și trei situându-se RATC Constanța și ETA Râmnicu Vâlcea. Totodată, preferata publicului a fost CTP Iași, care a primit cele mai multe voturi pe site-ul www.ziuacargo.ro și a obținut Premiul pentru Popularitate.

”Cele două premii înseamnă o recunoaștere a faptului că popularitatea înseamnă și vizibilitate. Înseamnă că măsurile pe care le-am întreprins inclusiv la nivel de achiziție de autobuze de către Primăria Iași și măsurile complementare implementate de către CTP în ceea ce privește noul sistem de tarifare, care includ abonamente valabile pe toate liniile la 80 de lei, setul de 20 de bilete cu 20 de lei, sunt foarte eficiente”, a completat directorul Companiei de Transport Public.

Obținerea acestui premiu îi obligă pe cei de la fosta regie de transport public să continue practicile care să ducă la mărirea numărului de călători și la creșterea calității serviciilor prestate. ”În viitor, vor fi și alte facilități pentru călători – vrem să implementăm aplicația mobilă, cu ajutorul căreia poți să îți planifici călătoria. Apoi, în stații vor fi panouri care vor informa pe călătoiri cât timp mai au de așteptat un mijloc de transport în comun. Evident, continuăm amenajarea stațiilor și a refugiilor pentru pasageri”, a completat Cristian Stoica.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments