FOTO VIDEO INCENDIU DEVASTATOR la Catedrala Notre-Dame din Paris UPDATE

0
333


Video captures Notre Dame fire Un incendiu a izbucnit, luni seara, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuata, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora Romaniei) la o sursa a sistemului de incalzire al Catedralei Notre-Dame.

Catedrala, monumentul istoric cel mai vizitat din Europa, a fost evacuata.

Numeroase echipaje de pompieri incearca sa stinga incendiul.

Una dintre turle, si o parte din acoperis s-au  prabusit.La catedrala se desfasurau lucrari de renovare in valoare de sase milioane de euro.

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a amanat discursul pe care planuia sa il tina luni seara in fata natiunii din cauza incendiului.

Primarul Anne Hidalgo a declarat ca pompierii incearca sa controleze „un incendiu teribil” la Notre Dame si a facut apel la locuitorii capitalei sa evite zona catedralei.

„Notre-Dame de Paris in flacari. Emotia unei natiuni intregi. Gandurile mele se indreapta catre toti catolicii si catre toti francezii. Ca toti compatriotii nostri, sunt trist in seara asta sa vad ca aceasta parte din noi arde”, a declarat Emmanuel Macron.

 

 

La randul sau, presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a precizat ca este „oribil” sa vada incendiul de la Notre Dame din Paris.

„Oribil sa vad incendiul de la Notre Dame din Paris. Poate elicoptere ale pompierilor ar putea fi folosite pentru a stinge incendiul. Trebuie actionat rapid”, a transmis Trump.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentZiua Z pentru Liviu Dragnea: Întâlnire de GRAD ZERO cu judecătorii
Articolul următorJAF ARMAT! 500.000 lei, furați în 2 minute
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments