Incendiu puternic izbucnit luni dimineaţă in Miroslava, la un depozit

0
266

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au fost alertaţi luni dimineaţă cu privire la izbucnirea unui incendiu. la un depozit din Miroslava.

„Apelul a fost dat în jurul orei 07,04. În acest moment incendiul este localizat şi nu există pericolul propagării la casele din apropiere. Nu sunt victime”, a precizat reprezentantul ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Incendiul izbucnit luni dimineaţa la un depozit de mase plastice în localitatea Miroslava, lângă Iaşi, a fost lichidat în urma intervenţiei pompierilor.

„Incendiul a izbucnit la un depozit de materiale plastice din comuna Miroslava. La faţa locului s-au deplasat şase echipaje ASAS și un echipaj AMOP cu 35 de pompieri. Suprafața afectată este de aproximativ 200 de metri pătraţi. Incendiul a fost lichidat, se lucrează la înlăturarea deșeurilor pentru identificarea eventualelor focare ascunse”, a declarat luni Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit sursei citate, în urma intervenţiei celor 35 de pompieri care s-au deplasat în zonă cu şase autospeciale, incendiul, care a afectat o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, a fost lichidat rapid. În prezent pompierii lucrează la înlăturarea deşeurilor pentru identificarea eventualelor focare ascunse.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments