Iulia Vântur, chemată la tribunal! Iubita lui Salman Khan a fost dată în judecată de un vecin de la Iași

Vești proaste pentru Iulia Vântur, aflată în India. Vedeta a fost dată în judecată, acasă, la Iași.

0
1651
Iulia Vântur

Iulia Vântur este citată într-un proces aflat pe rolul Judecătoriei Iași, alături de tatăl ei, Valentin. Cei doi au fost chemați în instanță de către un ieșean, Constantin U., procesul având ca obiect ”grănițuire revendicare imobiliară, obligația de a face”. Dacă Iulia apare ca pârât în acest dosar, Valentin Vântur este atât pârât cât și reclamant.

În termeni juridici, grănițuirea reprezintă o operațiune de delimitare prin semne exterioare a două proprietăți vecine ce aparțin unor titulari diferiți. În general, aceasta se realizează prin acordul părților, în funcție de actul de proprietate pe care aceștia îl dețin. Atunci când proprietarii nu se pun de acord asupra grănițuirii, aceștia solicită instanței să determine prin semne exterioare întinderea celor două fonduri de teren învecinate.

Momentul este unul cum nu se poate mai prost pentru Iulia Vântur, care a început deja să-și facă un nume la Bollywood. Ea are un rol într-un film de lung metraj, apare la emisiuni de televiziune și show-uri mondene iar relația ei cu superstarul Salman Khan ține prima pagină a marilor ziare din India.

De altfel, Iulia vine destul de rar în țară, ea fiind extrem de prinsă cu toate aceste proiecte. Vedeta s-a întâlnit cu părinții ei în februarie, atunci când i-a invitat în Dubai, pentru o scurtă vacanță. Iulia a mărturisit că le-a cerut acestora să-i aducă multe pungi cu pufuleți, pentru că ”rezerva” ei din India s-a cam terminat.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments