Pepe își face fata cea mare pictoriță! “Dacă va vrea să fie artistă, o voi sprijini”. Maria își exersează talentul pe pereți

0
326
Pepe

Pepe și-a dat mai departe gena artistică, însă fetele lui par să fie atrase de alte “ramuri”, nu de cea muzicală. Maria, de exemplu, are talent la pictură. Până să devină tată, Pepe a tot spus că și-ar dori un băiat, pe care să-l facă fotbalist. Dar de când soția lui Raluca, i-a dăruit două fete, s-a repliat și le caută celor două copile meserii potrivite. De preferință, în domeniul artistic. Le-a dat de mici la o serie de ateliere creative, dar le-a înscris și la sporturi menite să le ajute să crească frumos, armonios. Maria, fata cea mare, născută în 2012, a făcut până acum înot și tenis, canto și pictură, iar dintre toate acestea, pensulele și culorile par să-i fi captat atenția și să-i scos la iveală talentul artistic.

”Ea va alege ce-i place. A făcut și ore de canto, dar cel mai mult îi place să picteze. Dacă va vrea să fie artistă, o voi sprijini, la fel și pe Rosa”, ne-a mărturisit cântărețul. Rosa e mai mică decât Maria cu 3 ani, s-a născut în 2015.

Mariei i-a plăcut de mică să picteze, încă de pe vremea când nu știa cum să folosească acuarelele. Pepe a povestit că fiicele sale i-au pictat pereții și că de când el și Raluca au devenit părinți, casa lor e total schimbată: ”Am trecut prin toate fazele, cu pereți pictați și nu numai. Am fost înțelegători de fiecare dată, pentru că și noi am fost copii și făceam nebunii”.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentHoroscop 1 aprilie 2019
Articolul următorPrognoza meteo pentru luna aprilie | Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Paște
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments