Tiramisu de casă fără ouă – delicios de te lingi pe degete!

0
450

Vă prezentăm o rețetă de tiramisu de casă delicios. Acesta este la fel de delicios precum prăjitura clasică, chiar dacă se prepară fără ouă și alcool. Este o rețetă foarte simplă, iar rezultatul este absolut uimitor. Obțineți un desert fin, aromat și delicios, ce se topește în gură. Bucurați-i pe cei dragi cu un desert deosebit, ce va rămâne pentru mult timp în memoria tuturor.

Ingrediente

-22-24 de biscuiți savoiardi

-500 ml de frișcă 33% (rece)

-400 g cremă de brânză

-100 g de zahăr

-1 lime

-2 linguri de cacao pudră

-200 ml de cafea naturală proaspătă (dulce)

 

Mod de preparare

1. Bateți frișca rece cu zahărul, până obțineți o spumă cu vârfuri stabile. Dacă preferați deserturi mai dulci, puteți folosi mai mult zahăr.

2. Dați coaja de lime prin răzătoarea mică și adăugați-o la frișcă. Aceasta oferă un gust deosebit cremei.

3. Amestecați crema de brânză cu frișca, fără a depune prea mult efort, folosind o spatulă. Obțineți o cremă omogenă.

4. Fierbeți cafeaua. Cel mai bine e să folosiți cafea naturală. Adăugați zahăr și amestecați. Cafeaua trebuie să fie dulce. Lăsați să se răcească.

5. Înmuiați fiecare biscuit în cafea și aranjați-l în formă.

6. Acoperiți biscuiții cu o jumătate din cantitatea cremei.

7. Aranjați încă un strat de biscuiți înmuiați în cafea și acoperiți-i cu cremă. Nivelați crema folosind o spatulă.

8. Umpleți un sac pentru patiserie cu crema rămasă și decorați prăjitura după gust.

9. Presărați pudra de cacao folosind o sită și dați desertul la frigider pentru 2-3 ore.

Notă: La dorință, puteți înlocui zahărul cu pudra de zahăr. Astfel, crema de frișcă se va amesteca mai ușor și veți obține o spumă perfectă în mai puțin timp.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments