Tot ce îți trebuie ca să ai stil – Gentlemen Exclusive

Ei sunt cei care vă pot descoperi stilul pe care vi-l „îmbracă” în eleganță și îl „condimentează” cu pasiune. Este vorba despre brand-ul Gentlemen Exclusive care și-a propus să revoluționeze lumea bărbaților. Moda este un lucru trecător, motiv pentru care Andu Peride a venit cu o nouă provocare pentru bărbați, aceea de a le oferi ținute unice.

0
648

Boutique-ului Gentlemen Exclusive vă oferă eleganța anilor ’30, locul unde hainele sunt făcute pe stilul fiecărui bărbat de unde nu lipsește mașina de cusut, dar și materialele de cea mai bună calitate făcute de producători de talie mondială. Un loc unde bărbații pot învăță arta costumelor bărbătești.

„Noi am creeat acest brand care este unul de lux și mergem doar pe exclusivitate. Avem țesături și materiale foarte scumpe, de la diferiți producători de talie mondială. Tinerii în ziua de astăzi au început să se îmbrace din ce în ce mai bine. Încearcă tot felul de combinații și au curaj, ceea ce nu era până acum și s-au apropiat de stilul nou. Atunci venim noi din spate și le putem oferi și altceva decât hainele de duzină. Le oferim o haină făcută la comandă, manual, ceea ce este cu totul altceva decât cele făcute industrial. Avem departamentul de croitorie la comandă, avem un departament de evenimente speciale, tematice prin care prezentăm diferite colecții, diferite modele de sacouri sau costume cum și unde să le poarte și de ce să le poarte. Lumea încă nu știe ce vrea, mai exact mulți nu știu ce vor și le place să vadă, e vorba despre gustul de frumos. Un costum e gata în 40 de zile și este lucrat manual. Atelierele noastre sunt în Iași. Avem un showroom făcut în stilul anilor 30, iar totul este autentic. Am încercat cât mai mult să păstrăm și valorile noastre românești, lucrând manual. Am căutat cei mai buni croitori și asta pentru că diferența între meserie și meșteșug este mare, trebuie să pui suflet în ceea ce faci pentru a obține un lucru de calitate”, a declarat Andu Peride.

“Stilul nu o să moară niciodată”

Pe ideea că bărbații din ziua de astăzi nu mai au răbdare și sunt tot timpul pe grabă însă vor să poarte haine cât mai comode și unice, echipa Gentlemen Exclusive îi provoacă să își acorde timp și să se bucure de arta ținutelor. Un costum făcut la comandă reușește să ascundă toate imperfecțiunile corpului, iar asta se poate realiza doar cu ajutorul croitorului care are grijă de orice detaliu.

“Am fost pasionat de mic de modă. Am fost plecat din țară și când m-am întors am zis să fac acest brand – Gentlemen Exclusive. De exemplu, dacă mergi la o terasă, cel puțin trei sau patru bărbați vin îmbrăcați la fel. Și atunci am zis să le ofer ceva mai diferit. Oferim produse unice, speciale pentru fiecare client. Moda este trecătoare și datorită modei ajungem să fim îmbrăcați la fel. Eu sunt adeptul stilului. Consider să stilul nu o să moară niciodată. Noi toți trebuie să ne construim un stil propriu. Noi încercăm să îi ajutăm pe clienții noștri să își găsească propriul stil, unde contează și atitudinea. Cel mai important lucru în ținută este materialul, pe lângă mâna de lucru a maestrului croitor. Noi am obținut colaborări foarte importante, avem parteneri importanți. Eu mă inspir foarte mult din perioada interbelică și încerc să ofer produse unicat. Eu îmi doresc să văd cât mai mulți oameni bine îmbrăcați și să folosesc materiale de calitate. Este o lume aparte și mă bucur că am reușit să o facem aici în Iași”, a mai povestit Andu Peride.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments