O vară cu nopți incendiare și invitați speciali – Tiki Village

0
641

Tiki dă startul la distracție în aer liber. Începând cu acest week-end vă puteți bucura de căldura nopților de vară în locația de la Ciric, special amenajată pentru cele mai incendiare petreceri din Iași. De acum la Tiki vă puteți bucura de terase acoperite și de o scenă mai mare unde vor urca invitați speciali, a declarat pentru 7 est managerul locatiei de pe malul lacului Venetia.

Cătălin Cazacu și Victor Slav dansează cu tine

Vineri, 17 mai, începând cu orele 23.00 Tiki Village deschide sezonul petrecerilor de vară. Vino să te distrezi alături de Cătălin Cazacu și Victor Slav. Sezonul petrecerilor de vară va fi deschis de Mike Diamondz, Dj Sava, Dj Cra, Dj Fresh P, Dj Belu, Dj Liberty, Quasar Dance, Geto-Dacii din Moldova, Mc Ay și Teodora, Matei și Ionuț, Ștefania și fetele you name it.

Tiki Greatest opening într-o nouă prezentare

Atât vineri, cât și sâmbătă pe terasele de la Tiki se dă frâu liber distracție într-un decor exotic, plin de culoare și lumini și muzică bună. Tot ce trebuie să aveți cu dumneavoastră este voia bună și chef de distracție, de restul se ocupă echipa Tiki Village.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentHoroscop 16 mai 2019
Articolul următorAceeasi dilema, niciun rezultat! N-am dat nicio ordonanta impotriva Uber! Nu faceti exces de zel!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments