Este foarte simplu. Vă trebuie patru bucăți de piept de pui, două aripioare, un ardei gras roșu, un ardei galben, 90 g prosciutto, trei căței de usturoi pisați, 200 g roșii tocate, 130 ml vin alb, 150 ml supă de pui, ulei de măsline, 2 linguri capere, o mână de pătrunjel, sare, piper, oregano, cimbru. Se pune puiul cu sare și piper la prăjit în ulei încins, până se rumenește ușor pe toate părțile. După care se pune pe o farfurie. În aceeași tigaie, punem la călit ardeii tăiați în prealabil și prosciutto-ul, tăiat și el. Se lasă la călit aproximativ cinci minute. După care adaugăm usturoiul și amestecăm ușor. Mai lăsăm două, trei minute pe foc. Adăugăm roșiile, vinul și restul de condimente în tigaie și amestecăm bine. La sfârșit adăugăm și carnea peste ingredientele din tigaie, supa de pui. Amestecăm, lăsăm la foc mic, punem capacul și se lasă la fiert aproximativ 20 de minute.
Înainte să fie servit se adaugă caperele și pătrunjelul.