Pui în stil românesc

Un pui în stil românesc super gustos, super ușor de făcut care se prepară foarte rapid. O masă completă și sățioasă, pe placul tuturor.

0
162

Este foarte simplu. Vă trebuie patru bucăți de piept de pui, două aripioare, un ardei gras roșu, un ardei galben90 g prosciutto, trei căței de usturoi pisați200 g roșii tocate130 ml vin alb150 ml supă de puiulei de măsline2 linguri capereo mână de pătrunjel, sare, piper, oregano, cimbru. Se pune puiul cu sare și piper la prăjit în ulei încins, până se rumenește ușor pe toate părțile. După care se pune pe o farfurie. În aceeași tigaie, punem la călit ardeii tăiați în prealabil și prosciutto-ul, tăiat și el. Se lasă la călit aproximativ cinci minute. După care adaugăm usturoiul și amestecăm ușor. Mai lăsăm două, trei minute pe foc. Adăugăm roșiile, vinul și restul de condimente în tigaie și amestecăm bine. La sfârșit adăugăm și carnea peste ingredientele din tigaie, supa de pui. Amestecăm, lăsăm la foc mic, punem capacul și se lasă la fiert aproximativ 20 de minute.

Înainte să fie servit se adaugă caperele și pătrunjelul.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments