Video „România s-a trezit, a ieșit din amorțeala celor 30 de ani de dezamăgiri!”- Mihai Chirica, primarul municipiului Iași

0
372

Acesta a fot mesajul primarului municipiului Iași, Mihai Chirica pe pagina sa de socializare. Edilul s-a prezentat la vot la prima ora a dimineții. Iată și alte mesaje ale primarului Mihai Chirica în data de 26 mai.

„Votul nostru, al tuturor este un nou început! Să punem împreună piatra care clădește o nouă țară, mai prosperă și mai respectată! Prezența face diferența!”, a precizat primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

„Dragi români de pretutindeni, așa cum este firesc, vreau înainte de toate să vă mulțumesc pentru efortul minunat pe care l-ați făcut astăzi ieșind la vot!
A fost o lecție din care cu toții am înțeles ca dragostea și sinceritatea față de tine însuți și față de țară nu mai pot fi umbrite de ura și minciuna care a persistat aproape 30 de ani. Bătălia abia a început, să nu adormim, din nou, sub euforia acestei frumoase zile, ci să continuăm împreună reconstruirea României! Vă mulțumesc din nou și vă transmit din toată inima mea că vă iubesc”, a menționat primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

„Votul vostru nu este doar pentru noi, cei rămași acasă, ci mai presus de aceasta este pentru toți românii și pentru România! Votul vostru este pentru viitorul copiilor, pentru șansa voastră și a lor de a se întoarce în țara care ne-a creat! Avem multe de făcut aici, în țara noastră, nu a lor, a celor care ne urăsc, dar toate lucrurile bune le vom face doar împreună! Prezența face diferența!”, a declarat primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments