Un prim lot de 24 autobuze electrice vor circula pe strazile Iasului

0
226

Ministerul Dezvoltarii a scos la licitatie pe SEAP achizitionarea a 70 autobuze electrice pentru orasele Iasi, Piatra Neamt, Tulcea si Targu Mures. 24 din acestea vor fi atribuite Iasului. Conform caietului de sarcini, autobuzele vor avea o lungime de 10 metri si vor fi destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal.

Garanția funcționării autobuzelor electrice trebuie sa fie de minim 500.000 km sau minim 5 ani, de la data punerii în exploatare. Garanția se referă la autobuzul electric în ansamblu și la toate componentele acestuia.

Numărul minim de ani pentru garanția extinsă, care va fi punctată este de 1 an sau 100.000 km, an suplimentar perioadei de garanţie obligatorie, iar numărul maxim este de 5 ani sau 500.000 km, suplimentar perioadei de garanţie obligatorie. Orice ofertă cu un număr de ani de garanție extinsă mai mare de 5 ani sau 500.000 km, suplimentar perioadei de garanţie obligatorie nu va fi punctată suplimentar.

Conform caietului de sarcini, autobuzele electrice vor avea o capacitate de transport de minim 50 persoane, din care minim 24 de persoane pe scaune (calculată la 0,125 m2/călător în picioare), plus conducătorul auto.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments