Cum arată noul Galaxy S Active

În ultimul deceniu, Samsung a lansat mai multe versiuni Active ale terminalelor sale de top, Galaxy S. În ultimii ani, a renunțat la practica respectivă, dar se pare că gigantul revine asupra deciziei.

0
118

Când s-a lansat primul Galaxy S Active, prezența acelui gadget destul de masiv se justifica prin rezistența la apă și la trânte. Între timp, terminale precum Galaxy S8, Galaxy S9 sau S10 au fost rezistente la apă din fabrică, fără a face vreun compromis pe partea de design. Pe de altă parte, există însă în continuare un public amator de telefoane cărora nu trebuie să le poți de grijă și nici nu ești nevoit să investești o sumă fabuloasă într-o carcasă gata de trânte.

Ultimul smartphone Samsung promovat ca fiind rezistent la șocuri într-o manieră generoasă a fost Xcover 4 lansat în 2017. Au trecut aproape doi ani de atunci, dar se pare că urmează să vedem un nou terminal foarte rezistent. Toate indiciile fac referire la un Galaxy S9 Active, iar terminalul cu nume de cod SM-G889F figurează deja ca fiind testat pe Geekbench. Acestea este construit în jurul unui SoC Exynos 9810 cu 4GB RAM, aceeași combinație din S9.

În practică, terminalul nelansat a obținut 3130 de puncte în testul Single-Core și 9050 de puncte în testul Multi-Core. Vine preinstalat cu Android 9 Pie. Terminalul a mai fost subiectul unor zvonuri în urmă cu aproximativ o lună, când youtuberul Roland Quandt s-a jucat câteva minute cu el în clipul de mai jos.

Conform impresiei sale de la momentul respectiv, telefonul ar avea un ecran Quad HD cu diagonala de 5,2 inci, butoane fizice în partea de jos a panoului și, în mod suspect, o singură cameră principală pe spate, de 12 megapixeli. Alții sunt de părere că terminalul de pe Geekbench este de fapt un aparat mainstream cu un preț între 500 și 600 de dolari care urma să fie un urmaș pentru Samsung A8s. În orice caz, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până se va lansa.

 

0 0 votes
Article Rating


SURSĂplaytech.ro
Articolul precedentConsultările de la Cotroceni. Iohannis: Referendumul a fost câştigat de mine împreună cu românii. Trebuie implementat
Articolul următorÎn țara pe care PSD se lăuda că a „scos-o din noroaie”, delegația ministrului Apelor a rămas împotmolită cu mașina în nămol. Ministrul a împins autoturismul blocat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments