Germania vs România 4-2 . Povestea frumoasă a luat sfârșit – Echipa lui Mirel Rădoi, eliminată în semifinale după ce a avut 2-1 la pauză

Naționala Under 21 a României a fost la 45 de minute distanță de o finală istorică la Campionatul European de tineret, după ce a avut 2-1 la pauză cu Germania, campioana en-titre.

0
66
O primă repriză cu un Pușcaș în mare formă, cu două goluri (26′ – penalty, 44′) și o ocazie uriașă ratată în finalul primei reprize care cel mai probabil ar fi schimbat total soarta meciului. A doua parte a fost însă dominată de nemți. Un gol al lui Waldschmidt (51′) dintr-un penalty comis de Ianis Hagi le-a tăiat elanul tricolorilor. Când toată lumea se pregătea de prelungiri, Germania a ucis orice speranțe: două goluri în patru minute (Waldschmidt 90′, Amiri 90+4′).
 
Germania – România 4-2
 
Au marcat: Amiri 21′, 90+4′, Waldschmidt 51′ (penalty), 90′ / Puşcaş 26′ (penalty), 44′
  • Germania va avea șansa să își apere trofeul cucerit în 2017, urmând să evolueze în finală cu Spania, care a trecut de Franța, scor 4-1. Francezii au deschis scorul în minutul 16, dintr-un penalty transformat de Mateta. Spaniolii au marcat apoi de patru ori, prin Roca 28′, Oyarzabal 45+5′ (penalty), Olmo 47′ şi Mayoral 66′.
 
Desfășurarea semifinalei Germania vs România:
Se aude fluierul de final. Romania isi incheie aventura la Campionatul European de tineret, dupa 2-4 cu Germania! Jucatorii lui Mirel Radoi au avut 2-1 la pauza, au fost 45 de minute distanta de calificarea in finala, insa repriza a doua le-a apartinut nemtilor.
 
90+4′ Gool Germania! Amiri executa o lovitura libera de la 18 metri si il invinge pe Ionut Radu! Germania – Romania 4-2. Jucatorii lui Mirel Radoi sunt cu ochii in lacrimi.
90′ Gool Germania! Waldschmidt îi aduce în avantaj pe nemți cu un sut pe jos dintr-o lovitura libera. Germania – Romania 3-2.
88′ Nmecha este faultat la marginea careului de Pascanu. Jucatorul Romaniei vede cartonasul galben.
83′ Tot mai multe greseli in apararea tricorilor. Ionut Radu are o interventie excelenta la un sut al lui Amiri, mingea ajunge insa la Waldschmidt, care trage pe langa cu toata poarta goala in fata! Ce noroc a avut Romania la aceasta faza! O ratare incredibila a golgheterului de la Euro!
67′ Romania pleaca pe contraatac, Puscas il vede pe Ianis in flancul drept, insa pasa este mult prea puternica. Jucatorul Viitorului incearca sa tina mingea in teren, dar acorda aut pentru nemti.
66′ Un moment mai slab in jocul nationalei noastre. Germania ajunge cu lejeritate in preajma careului nostru. Neuhaus suteaza pe jos de la marginea careului, dar mingea nu prinde spatiul portii.
51′ Gool Germania! Waldschmidt il invinge pe Ionut Radu de la 11 metri. Portarul Romaniei a plonjat in partea stanga, cea in care a sutat atacantul german, dar nu a putut evita golul. Germania – Romania 2-2.
44′ Gool Romania! Ianis inventeaza o pasa de geniu pentru Ivan, de la mijlocul terenului. Atacantul de la Rapid Viena centreaza perfect in careu, iar Puscas inscrie cu capul, fara nicio sansa pentru Nubel. Romania conduce cu 2-1 campioana en-titre.
27′ Gool Romania! George Puscas trage in partea stanga a lui Nubel, portarul Germaniei ghiceste partea, dar mingea intra in plasa. Germania – Romania 1-1.
21′ Gool Germania! Manea rateaza incredibil un sut din interiorul careului, nemtii recupereaza si pleaca pe contraatac. Amiri traverseaza toata jumatatea noastra de teren, trece lejer de jucatorii nostri si marcheaza cu un sut pe jos de la marginea careului de 16 metri. Germania – Romania 1-0.
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments