Secretul agrafelor de păr

În timp ce agrafele par a fi cele mai simple accesorii, ele sunt de fapt cele mai importante instrumente ale coafurilor și se numără printre cele mai utilizate lucruri pentru a vă aranja părul. Nu ai cum să dai greș atunci când folosești agrafe de păr, totul este să înveți trucurile pentru a le folosi corect.

0
940

Primul pas pe care trebuie să îl știți atunci când vreți să folosiți agrafele de păr este acela de a le folosi corect. Tot timpul agrafele trebuie prinse cu marginea vălurită în jos, astfel părul se va fixa de minune și va sta exact cum v-ați propus. Un alt aspect este acela de a învăța corect cum se prinde agrafa. Pentru a nu o deteriora rapid trebuie să nu îi forțezi prea tare deschiderea.

“Agrafele sunt considerate de multe ori un element banal de design, însă nu este așa. De cele mai multe ori agrafele ne pot ajuta să ne așezăm părul într-un mod confortabil, cu un design special. Important este să învățați să utilizați corect agrafele. Chiar dacă par simple accesorii, agrafele folosite într-un mod corect vă pot fixa părul și obțineți o coafură de senzație. Și pentru agrafe sunt câteva reguli de bază. Una dintre ele este acea ca atunci când folosești agrafele de păr trebuie să le orientezi în direcție opusă față de cea în care dorești să îți aranjezi părul după care rotește în sens invers. Se împinge ușor spre scalp pentru fixarea șuvițelor de păr. Iar pentru o fixare și mai bună puteți să folosiți și fixativul”, a explicat Veronica Gorghi, hair stylist.

 

Agrafe colorate

Secretul unei coafuri pe care să ți-o faci singură acasă, rapid și să atragi atenția este acela de a folosi agrafe colorate care sunt la îndemâna tuturor. Motiv pentru care nu trebuie să îți mai bați capul cu tehnici complicate.

 

Cum îți îmbunătățești coafura cu agrafe

Folosind agrafele de păr, hair styliştii pot da culoare în orice moment aproape oricărei coafuri pe care o alegi, iar acestea sunt recomandate în special atunci când îți aranjezi părul într-un mod cât mai simplu.

“Anul acesta, clientele s-au învățat să ceară agrafe de păr aproape la toate coafurile. Pe lângă faptul că acestea fixează foarte bine părul, agrafele pot fi folosite ca și accesorii, reușind să scoată în evidență și mai tare coafura aleasă. De exemplu, câteva agrafe de păr de culoare roșie pot spori efectul buclelor, chiar și al onduleurilor lejere. În cazul în care părul este liber pe umeri și îți dorești să îl faci fermecător și atractiv, câteva agrafe fie ele și colorate te vor ajuta să îl faci să fie mai confortabil și să îl pui în evidență”, a mai spus Veronica Gorghi, hair stylist.

 

Ce coafuri îți poți îmbunătăți cu agrafele de păr

De multe ori, femeile care au părul mai lung obișnuiesc să îl prindă în spic pentru a le fi confortabil. Cu doar câteva agrafe de păr colorate împletitura va deveni  mai interesantă. Trebuie doar să fiți atente cum le așezați. Pentru spic în secțiunea opusă a împletiturii agrafele se pun strategic, într-o formă geometrică după bunul plac.

Îți place bretonul, însă nu ai curaj să renunți la părul tău, cu ajutorul agrafelor hair styliştii îți vor arăta cea mai simplă metodă da a ți se îndeplini visul. Trebuie doar să îți piepteni părul lateral cu o cărare mult mai adâncă, după care îl fixezi în forma dorită.

Dacă vă doriți o coafură de prințesă specialiștii vă recomandă buclele. Trebuie doar să ondulezi câteva șuvițe și să le prinzi pe cele din apropierea feței cu agrafe de păr aurii. Astfel se accentuează aspectul vălurit.

În cazul în care vrei să te transformi într-o balerină, îți poți prinde părul într-un chignon jos. Cu ajutorul agrafelor de păr poți obține o coafură atrăgătoare, astfel accesoriile trebuie prinse în partea opusă cocului. O altă variantă ar fi să îți desenezi un vârf de săgeată sau să îți prinzi bretonul cu agrafe roșii.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBunăstarea populației și investiția taxelor și impozitelor
Articolul următorMiere din ce în ce mai puțină și mai scumpă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments