Windows 10. May 2019 Update

0
363

Windows 10 mai 2019 update: utilizatorii vor avea parte de o noua functie numita “sandbox”, aceasta permitand rularea de aplicatii intr-o versiune securizata, astfel incat restul sistemului de operare sa nu fie afectat daca ele contin virusi. Cortana va fi deasemenea separata de sistemul de cautare al Windows 10 prin aceasta actualizare, iar utilizatorii vor avea deasemenea posibilitatea de a amana instalarea actualizarilor, si de a alege cam cand urmeaza sa fie ele instalate.

Utilizatorii vor putea ignora actualizarile majore noi incepand cu May 2019 Update, si le vor putea instala doar pe cele de securitate, ceea ce va permite evitarea problemelor majore de functionare. Pentru cei care vor alege sa permita instalarea automata a actualizarilor pentru Windows 10, Microsoft a implementat un sistem inteligent care detecteaza cand calculatorul e folosit in mod activ, si amana instalarea pana cand acesta nu mai este folosit.

Anul trecut Microsoft a amanat lansarea April 2018 Update din aprilie pe mai din cauza problemelor, iar acum a decis sa faca lansarea direct in mai pentru e evita complet problemele, probabil.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂidevice.ro
Articolul precedentTop 10 rochii maxi, perfecte pentru vară, sub 300 de lei
Articolul următorZi de foc : CCR va încerca să îl scoată din pușcărie pe Dragnea, astăzi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments