VIDEO/FURTUNA IN GRECIA: 6 morţi, printre care 2 români, în urma unei furtuni care a lovit peninsula grecească Halkidiki

0
122

Furtuna violenta, nemintalnita pentru aceasta perioada in Grecia, peninsula Halkidiki. Conform estimarilor unui centru medical, intre 60 si 70 de persoane au primit ingrijiri medicale pentru ranile suferite, majoritatea fracturi, informeaza Reuters.

„Este pentru prima oara in cariera mea de 25 de ani cand am trecut prin asa ceva”, a declarat directorul centrului medical, Athansios Kaltsas, pentru OPEN TV. „A FOST DINTR-O DATA, ATAT DE BRUSC”.

Doi cetăţeni români, o femeie şi un băiat de 8 ani, şi-au pierdut viaţa după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki ) s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme (vânt foarte puternic, ploaie şi grindină) care au afectat miercuri seara nordul Greciei, informează Reuters.

 

Doi cetăţeni cehi în vârstă au fost ucişi după ce o rafală de vânt a măturat rulota în care se aflau, în peninsula Halkidiki din nordul Greciei, care se bucură de popularitate în rândul turiştilor, conform informaţiilor furnizate de poliţie.

Alte două persoane, de naţionalitate rusă, un bărbat şi un băiat, şi-au pierdut viaţa după ce un copac s-a prăbuşit lângă un hotel din oraşul Potidea, aflat pe litoralul grecesc, potrivit autorităţilor, potrivit Agerpres.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂhotnews.ro
Articolul precedentHoroscop 11 iulie 2019
Articolul următorSimona Halep se califica magnific in finala de la Wimbledon
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments