Mega Image continuă expansiunea în teritorii noi și deschide primul supermarket din Iași

0
374

Iaşi, 26 iulie 2019 – Mega Image continuă strategia de dezvoltare și expansiune în noi teritorii din țară, în marile centre urbane, și inaugurează primul magazin din Iași, situat în Șoseaua Păcurari, nr. 58-64. Noul magazin Mega Image va aduce ieșenilor experiențe inedite la cumpărături și îi va inspira pentru a descoperi gusturi și rețete noi.

 

Strategia de deschidere a primului supermarket din Iași a inclus o etapă importantă de cunoaștere a culturii locale, a specificului zonei, a valorilor care îi definesc pe localnici și stilului lor de viață. Astfel, campania de comunicare a fost creată pornind de la informații relevante local, iar mesajele au inclus numele orașului și atribute comune precum pasiune, inspirație, prospețime, pentru a scoate și mai bine în evidență integrarea în cultura locală.

„Intrăm pe piața din Iași cu aceeași promisiune care ne susține strategia de expansiune, de a fi în proximitatea clienților noștri, de a le oferi noi experiențe la cumpărături, ținând cont în același timp de așteptările și stilul lor de viață. Piața din Iași este deja matură, un centru urban puternic în care venim pregătiți să ne diferențiem prin conceptele noastre de magazine, prin mărcile proprii, prin ofertele personalizate și campaniile speciale,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Clienții sunt așteptați cu degustări, promoții speciale la sute de produse, precum și o ofertă de 10% reducere la valoarea totală a coșului, timp de o lună de la deschidere.

Primul magazin Mega Image din Iași are un design modern și folosește la maximum spațiul existent, oferind clienților produse speciale marcă proprie. Astfel, cei aflați în căutarea gusturilor tradiționale vor putea alege dintr-o gamă largă de produse autohtone, sub marca proprie Gusturi Românești, și se vor bucura de rețete cu tradiție, de la produse de panificație și patiserie, băuturi artizanale și dulciuri până la dulceață, compoturi, fructe și legume de la producătorii români.

Mega Image Păcurari va aduce soluții rapide de mese gustoase pentru oamenii activi, care sunt în căutarea gustului bun al mâncării de acasă, prin gama Mega Apetit, care include aperitive, sandvișuri, salate, dar și feluri principale, supe sau ciorbe și deserturi. Mega Apetit cuprinde și o varietate de meniuri speciale cu preparate realizate după rețete faimoase ale celor mai apreciați chefi, Chef Joseph Hadad, Chef Alex Iacob și Chef Sorin Bontea.

Sortimentația magazinului este completată de produsele mărcilor proprii Delhaize și 365, ce îi vor surprinde pe clienți cu prețuri avantajoase, oferindu-le mai multă inspirație pentru cumpărăturile zilnice: de la produse alimentare și specialități culinare, la produse de menaj și îngrijire.

Mega Image Păcurari va include și gama Etos, una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire și înfrumusețare din Olanda, cu produse de cea mai bună calitate pentru a inspira fiecare femeie.

Programul magazinului este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminică în intervalul orar 08:00 – 21:00.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 706 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Iași şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent30 DE LICEENI DIN IAȘI AU EXPERIMENTAT CUM ESTE SĂ FII ANGAJAT ÎN COMPANIILE DIN ANSAMBLUL PALAS
Articolul următorPESTE 1.100 DE IEȘENI AU VĂZUT CÂT DE FRUMOS ESTE ORAȘUL DE LA 73 DE METRI ÎNĂLȚIME, DIN ANSAMBLUL PALAS
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments