Milionarul Bogdan Gheorghiu, nuntă de vis la malul mării

Nuntă în cel mai mare secret a milionarului Bogdan Gheorghiu, unul dintre organizatorii festivalului Afterhills şi patron al clubului Fratteli Iaşi. Omul de afaceri s-a căsătorit cu basarabeanca Mirela Chirinciucpe malul mării, la Constanţa.Cei doi au împreună şi un copil.

0
5252

Milionarul Bogdan Gheorghiu și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, fostul model Mirela Chirinciuc. După mai bine de doi ani de relație, omul de afaceri a luat-o de soție pe tânăra îndrăgostită de modeling. Evenimentul a avut loc în comuna constățeană 23 August la Popasul Pescarilor, restaurant și hotel de patru stele. Petrecerea a fost una restrânsă, omul de afaceri a preferat să sărbătorească alături de 20 de prieteni, cei mai apropiați familiei. Bogdan Gheorghiu este la cea de-a doua căsătorie.

Nuntă de zile mari

Omul de afaceri Bogdan Gheorghiu a preferat să se căsătorească departe de Iași cu tânăra basarabeancă Mirela Chirinciuc, după mai bine de doi ani de relație. Totul a fost pe cât se poate de discret. Fotografiile apărute pe paginile de socializare de pe internet au dezvăluit marele eveniment. Milionarul Bogdan Gheorghiu a preferat o petrecere simplă, la malul mării cu muzică bună, meniuri sofisticate și ținute lejere de vară. Aleasa inimii este din Republica Moldova, a fost model și a făcut Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Cei doi miri au radiat de fericire la malul mării alături de cei aproximativ 20 de prieteni apropiați familiei.

„A fost ceva foarte restrâns. Am fost mai puțin de 20 de persoane, pur și simplu a fost o masă nu a fost nimic ieșit din comun. Am vrut ceva simplu și departe de ochii lumii și am ales locația în Olimp, la un local unde am stat și cazați. Am programat evenimentul cu o lună de zile înainte. Soția mea și-a făcut rochia în Iași la un atelier de croitorie. Rochia de mireasa a fost creata la casa de moda Mary Sten,purtand semnatura designerului iesean Mariana Stan. Eu m-am îmbrăcat foarte lejer, o cămașă și pantaloni albi. Eu și soția mea avem o relație de mai bine de doi ani și am decis să ne unim destinele și să fim căsătoriți oficial”, a declarat omul de afaceri Bogdan Gheorghiu.

Alături de cei doi miri au fost prezenți Gabriela Guzun, Dana și Dave Ashforth, Elisabeta Luca, Ioana Jora, Irinel Tofan, Simona Adonicioaie, Vlad Baba, fiul omului de afaceri Bogdan Gheorghiu din prima căsătorie, Andrei Gheorghiu și mama miresei Galina Chirinciuc Secrieru.

„Plaja noastră … povestea noastră continuă”

Evenimenul a fost organizat cu o lună înainte. Proaspeții căsătoriți au sărbătorit nu doar un eveniment. Soția milionarului Bogdan Gheorghiu și-a sărbătorit și ziua de naștere pe malul mării. Iată mesajul Mirelei Chirinciuc postat pe un site de socializare.

„Cel mai frumos este să fii înconjurat de oamenii aproape sufletului tău. Asta înseamnă cu adevărat să fii fericit. Restul e poveste … Vă mulțumesc”, a menționat Mirela Chirinciuc pe un site de socializare.

Milionarul Bogdan Gheorghiu este dezvoltator imobiliar și este organizatorul marelui festival Afterhills. Bogdan Gheorghiu şi Mirela Chirinciuc au împreună şi un copil.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSecrete din bucătăria primarului Mihai Chirica
Articolul următorSoarta cinematografelor din Iași rămâne la mana consilierilor locali
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments