Egros Iasi – idei pentru design interior

Zilele acestea am fost la Egros Shopping Iași, unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei, pentru că aveam trebuință de mai multe lucruri și știam că acolo voi găsi tot ce vreau într-un singur loc.

0
603

Astfel am avut bucuria de a găsi tot ce doream repede și la preturi rezonabile, prin urmare am avut timp și de relaxare. În timp ce savuram o cafea și o prăjitură în zona de Food, mi-a atras atenția un stand ce avea o multitudine de accesorii pentru casă, de la coșuri de rufe cu design aparte, rame foto, vaze pentru flori la tot felul de obiecte pentru decor care mai de care mai deosebite. Acest lucru mi-a trezit interesul pentru un nou proiect de înfrumusețare a casei, mai ales că implica efort minim și costuri accesibile.

Cu acest gând am pornit în explorarea ofertelor Egros Shopping Iasi și am fost impresionată de varietatea modelelor de covoare, lenjerii de pat, prosoape, fețe de masă, cuverturi și multitudinea lucrurilor utile în bucătării și nu numai.

Datorită faptului că soarele, încă canicular, deranjează plantele de pe balconul meu, am decis să achiziționez un sistem de umbrire interioară. Între atâtea modele de perdele, draperii, rolete sau jaluzele alegerea a devenit complicată, astfel consilierea, primită în standuri, ma ajutat foarte mult în luarea celor mai bune decizii.

De asemenea am descoperit un stand cu mobilier deosebit, în stilul shabby chic, atât pentru interior cât și pentru terasă, din care am achiziționat un superb balansoar.

Așa că dacă vă pregătiți pentru a vă muta într-o casă nouă, care doriți să devină în cel mai scurt timp acasă, sau poate doriți doar o schimbare rapidă de design a locuinței actuale, Egros Shopping Iași este locul ideal, în care puteți găsi la prețuri accesibile toate cele necesare pentru astfel de proiecte.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments