Familia lui Dincă, de peste 7 ore la audieri. Cum au reacționat fiii bărbatului la DIICOT

0
95

În dosarul complex de la Caracal şi anchetele din casa unde cel puţin două tinere ar fi fost ucise, joi soţia lui Gheorghe Dincă şi cei trei copii au lor au fost audiaţi de procurorii DIICOT din Capitală.

Au fost momente tensionate. Iritaţi de faptul că Elena Dincă, soţia inculpatului, este asaltată de jurnaliştii aflaţi în căutare de răspunsuri, băieţii bărbatului i-au îmbrâncit pe cei care le stăteau în cale.

În schimb, avocatul familei Melencu a fost cât se poate de vocal. „Femeia ştie mai multe, decât lasă să se creadă”, susţine acesta.

La sediul DIICOT au ajuns prima dată doi dintre cei trei băieţi ai inculpatului, urmaţi la scurtă vreme de mama şi de sora lor. Când au văzut că femeia este asaltată de jurnaliştii care încercau să obţină o declaraţie, au ieşit, i-au îmbrâncit pe cei ce le stăteau în cale şi au dus-o pe Elena Dinca în sediul instituţiei fără să scoată o vorbă.

Soţia inculpatului nu este pentru prima dată audiată în acest caz. le-a spus anchetatorilor de prima dată că a fost într-adevăr în luna mai în casa lui Gheorghe Dincă, însă susţine că nu a observat nimic ciudat. în schimb, băieţii sunt pentru prima dată supuşi unui tir de întrebări aici, la sediul DIICOT bucureşti. Rămâne de văzut dacă vor spune ceva relevant pentru dosar.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu, sosit într-un suflet la sediul Direcţiei Anti-mafia ca să asiste la audieri, o suspectează pe Elena Dincă, soţia inclupatului, că ar şti mai multe decât spune. Sugerează că femeia ar fi fost la curent cu activitatea infracţională a lui Dincă, dar nu prezintă probe: fie pentru că nu le are, fie pentru că nu le poate dezvălui.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu„Am cerut să vedem cât timp a locuit această doamnă acolo, pentru că se suprapune perioadă. Am această prezumţie, e posibil să fi fost acolo când era şi Luiza. Vreau să se facă verificări.”

Între timp, la casa din Caracal continuă cercetările. Joi criminaliştii vor continua să verifice casa lui Dincă cu ajutorul scanerului special care le arată eventuale găuri inclusiv în pereţi.

Au trecut șapte ore de când cele patru persoane au intrat în sediul DIICOT și ancheta nu s-a terminat nici în cursul serii. Potrivit informațiilor obținute de Știrile ProTV, ar fi fost audiată soția inculpatului, unul dintre băieți și ar urma să intre în camera de anchetă celălalt băiat și fiica lui Gheorghe Dincă.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: „Este de notorietatea publică că a stat acolo înainte de Paşti. Nu pot să vă spun că am probe. Ştim când a fost răpită Luiza, ştim când a stat această doamnă, iar bănuiala mea legitimă este că s-au intersectat acolo. Vreau să se facă verificări.”

Avocatul familiei Melencu spune că femeia știe mai multe, însă rămâne de văzut dacă are și probe. Băieții sunt pentru prima dată audiați.

SURSA www.stirileprotv.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent[75 de ani] August 1944 – Iaşul la răscruce de istorie-ARMATA RUSA OPRITA LA TG. FRUMOS
Articolul următorPutin se teme că americanii vor lansa un atac cu rachete din România. Cum va replica
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments