LOVITURĂ DE TEATRU ÎN CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL! ALEXANDRA TRĂIEȘTE?! “NU SE CONFIRMĂ EXISTENȚA NICIUNUI RAPORT DE LA INML CARE SĂ ATESTE CĂ EXISTĂ ADN-UL DIN OASE ESTE AL EI”

Lovitură de teatru în cazul crimelor de la Caracal! Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut o dezvăluire-bombă într-o intervenție la Antena 3. Conform celor spuse de el, nu există un raport al INML care să confirme că există ADN-ul Alexandrei în oasele supuse expertizei.

0
139

Informațiile oferite de Alexandru Cumpănașu sunt bulversante, cu atât mai mult cu cât, până acum, moartea nepoatei sale părea o dureroasă certitudine. Unchiul Alexandrei spune că se roagă și pentru ea, și pentru Luiza Melencu. Mai mult, Alexandru Cumpănașu spune că – dacă DIICOT nu va transmite măcar un raport preliminar din care să rezulte că s-a descoperit ADN-ul nepoatei sale – se poate vorbi despre o… operațiune de intoxicare.

Am luat legătura cu cei care se ocupă de caz și mi-au spus foarte clar că nu se confirmă existența niciunui raport de la INML care să ateste că există ADN-ul Alexandrei în presupusele oase. Mă rog pentru ambele fete. Ar fi bine să fim mai atenți atunci când lansăm anumite informații. Cred că avem o încercare a cuiva de a decredibiliza un demers . Este o încercare de discretizare a celor care duc această bătălie. Este o presupunere momentan, nu am dovezi pentru moment. Dacă DIICOT nu va transmite un raport preliminar măcar prin care să rezulte că este ADN-ul Alexandrei, eu cred că avem de-a face cu o mega operațiune de intoxicare”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂcancan.ro
Articolul precedent1 an de la protestul din 10 august. „Dirijorul în alb” și jandarmerița bătută, trasee diferite: el a rămas șef al batalionului special, ea a fost mutată la ordine publică
Articolul următorGheorghe Dincă îşi bătea soţia constant! Nevasta bărbatului le-a povestit anchetatorilor cum o chinuia!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments