Marcel Toader a murit. Omul de afaceri, celebru dupa ultimele lui aparitii la TV, a facut infarct

0
641

Omul de afaceri Marcel Toader a murit astăzi la vârsta de 56 de ani, anunță Antena3. Potrivit surselor Antena 3, Marcel Toader a decedat în urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masă.

Înainte de a se lansa în afaceri și a deveni o persoană cu dese apariții în presă, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, fiind considerat una dintre cele mai bune ”aripi” pe care le-a avut echipa națională.

Acesta a încetat din viață la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri avea probleme cu inima și mai făcuse preinfarct. După ce s-a aflat că acesta a încetat din viață, pe contul său de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe. Pe numărul de telefon al lui Marcel Toader a răspuns un bun prieten al acestuia, Johnny Săndulescu, care a confirmat decesul. Marcel Toader a fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor sale căsnicii și divorțuri, șase la număr. Prima soție a fost o franțuzoaică, după aceasta i-a urmat tenismena Cătălina Cristea. În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz devenea soția lui Marcel Toader. După despărțirea de aceasta, omul de afaceri s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât e. Cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, marcel Toader s-a însurat în anul 2008. Că Ultima soție a afaceristului a fost cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMobilizare miting 10 august !
Articolul următorHoroscop 4 august 2019
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments