McDonald’s inaugurează la Iași restaurantul cu numărul 80

0
318

Iași, 13 septembrie 2019 – Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, sărbătorește deschiderea restaurantului cu numărul 80 din țară. Noul restaurant, inaugurat în ansamblul comercial mixt Palas Iași, a presupus o investiție de peste patru milioane de lei și crearea a peste 60 de locuri de muncă. O zi la fel de importantă este și pentru Premier Capital, fondul maltez de investiții care deține franciza McDonald’s în România, Malta, Grecia și Țările Baltice, pentru că restaurantul deschis astăzi în Iași este numărul 150 în portofoliul companiei.

 

Noul restaurantul McDonald’s din Iași este cel de-al treilea din oraș și totodată primul care integrează o cafenea McCafé. Ieșenii se vor putea bucura de renumitele cafele și prăjituri delicioase chiar pe terasa care oferă de 68 locuri pentru clienții restaurantului.

 

„Este o zi foarte importantă pentru McDonald’s în România și pentru partenerul nostru de dezvoltare, Premier Capital. Inaugurăm astăzi restaurantul cu numărul 80 din țară, și totodată cel de-al 150-lea restaurant pentru Premier Capital,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România. „Restaurantul a presupus o investiție de 4 milioane de lei și peste 60 de noi locuri de muncă create. Mă bucur că, odată cu această inaugurare, am reușit să aducem și brandul McCafé în Iași și sper că astfel le vom putea oferi oaspeților noștri mai multe ocazii de care să se bucure alături de cei dragi.”

 

Cel mai nou restaurant McDonald’s din România își primește clienții într-un spațiu cu design modern, unic în țară, și le oferă clienților și o terasă, astfel încât aceștia se vor putea bucura de preparatele iconice atât în interior, cât și în aer liber. Sistemul Experience of the Future integrează cea mai nouă tehnologie: meniu și listă de prețuri digitale, kiosk-uri pentru comandă și plată și o bucătărie modernă, în care preparatele sunt pregătite pentru fiecare comandă.

 

McDonald’s susține comunitatea ieșeană și prin Fundația pentru Copii Ronald McDonald, a cărei principală misiune este de a identifica, dezvolta și sprijini proiecte și programe care susțin îmbunătățirea calității vieții și a sănătății copiilor. În România, Fundația a contribuit cu numeroase dotări de aparatură și echipamente medicale sau non-medicale pentru patru din cele mai mari spitale de pediatrie din țară și a construit două Case Ronald McDonald, în București și Timișoara, în curțile spitalelor Grigore Alexandrescu, respectiv Louis Țurcanu. Cea de-a treia Casă Ronald McDonald urmează să fie construită la Iași, în curtea Spitalului Sf. Maria și, după ce va fi finalizată, va putea găzdui în permanență cel puțin 18 familii. În cei 21 de ani de activitate, casele Ronald McDonald din România au oferit cazare gratuită pentru peste 17.000 de părinți pe perioada internării copiilor lor.

 

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s din Palas Iași își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 13-15 septembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken sau porție de cartofi este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

 

 

 

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 150 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 80 de restaurante în 24 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are peste 5.000 de angajați și primește zilnic peste 220.000 de clienți. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO Manechinele au DEFILAT cu cei mai strâmţi bikini la un festival de modă. Lenjeria intimă inspirată de serialul „Baywatch”
Articolul următorINTERLOP eliberat cu artificii, sampanie și manele la ieșirea din Penitenciarul Rahova
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments