Viorica Dăncilă, întâmpinată de mai mulți protestatari care au strigat „Analfabeta!”. Replica premierului: „Parlamentul să adopte o lege prin care să oprească calomnia”

0
47

Viorica Dăncilă a afirmat că ar susține un proiect de lege inițiat în Parlament prin care să fie sancționată calomnia și defăimarea. Premierul a făcut aceste declarații după ce un grup de protestatari au așteptat-o la o întâlnire programantă cu pensionarii din Constanța și au strigat ”Analfabeta!” când șefa Guvernului și-a făcut apariția.

Grupul de protestatari a venit cu două bannere pe care scria ”Mama proștilor” și ”Orice om îi este frică de prostia firească”, ultimul banner conținând o declarație pe care ar fi făcut-o unul dintre primarii din județul Constanța.

Protestatarii au avut o dispută verbală un grup de membri ai PSD care o așteptau pe Dăncilă la intrare. Când Dăncilă a sosit, protestatarii au strigat ”Analfabeta!”, iar social-democrații au scandat ”PSD! PSD!” După intrarea în sală, premierul Viorica Dăncilă a afirmat că Parlamentul ar trebui să stopeze calomnia și defăimarea printr-un act normativ. „Cred că societatea, şi sper să se întâmple acest lucru, sau Parlamentul să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea. Nu acesta este poporul român. Acelaşi lucru îl vedem oriunde şi sunt aceeaşi oameni pe care îi vedem la Bucureşti, la Constanţa, la Baia Mare, Iaşi sunt câţiva oameni cu agenda proprie,”, a spus președintele PSD. Întrebată explicit dacă intenționează să propună incriminarea calomniei, Dăncilă a răspuns: „Nu pot eu să impun, nu sunt parlamentar, dacă aş fi parlamentar, aş iniţia un astfel de proiect”. Viorica Dăncilă a venit la şedinţa Organizaţiei de Pensionari a PSD însoţită de miniştrii Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Marius Budăi, Petre Daea, lideri ai filialei judeţene Constanţa, ai organizaţiei de pensionari.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIULIA VÂNTUR S-A “DISTRAT“ DOUĂ ORE PE TELEFON LA FRATELLI MAMAIA
Articolul următorANALIZA! PREGATITI BAGAJELE! Romanii calatoresc cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments