Mircea Diaconu în vizită la Iași

0
291

Candidatul Alianței electorale „Un om” la prezidențiale, Mircea Diaconu a avut o întâlnire cu alegătorii din Iași. Candidat independent, Mircea Diaconu a vorbit despre campania sa, dar și despre importanța voturilor.

„O să vedem ce o să fie, nu mă interesează prea tare și vă spun și de ce, pentru că sondajele din zilele astea care sunt atât de diferite între ele se mișcă, sunt fluide. Vedeți bine că fiecare întâmplare de pe scena politică modifică. E un lucru în mișcare care dacă o fotografiezi acum peste două, trei săptămâni poate să fie cu totul alta. Eu mizez pe ceea ce spun, pe ceea ce încerc să explic. Asta e averea mea, răspunsul va fi ăla care va fi și bineînțeles ca și la justiție când bate cu ciocanul ce spune, aia e. Vis a vis de situația Vioricăi Dăncilă, un leu rănit e mai periculos decât un leu nerănit. Și acolo e un leu rănit cred. Și se pare că în turul doi domul Iohannis este hărăzit de soartă să fie în turul doi, este stâlpul pe lângă care trebuie să trecem sau să ne izbim de dânsul. Nu l-am făcut stâlp, deși câteodată are comportament de stâlp. În primul tur eu însumi îmi sunt adversar. Eu nu am pornit în demersul ăsta să conving oamenii să vă voteze. Am pornit în demersul ăsta ca să conving oamenii de ceva, de dreptatea mea, de corectitudinea direcției sau a variantei pe care o pun în fața lor, rezultatul poate să fie votul și va fi votul. Cât de mare, cât de mic va spun că depinde în primul rând de elocința mea sau de argumentele mele dacă sunt convingătoare sau nu. Asta este ecuația pe care o văd. Eu nu am o țintă a vieții mele să ajung președinte. Poate să fie rezultatul a ceea ce fac sau spun, dar nu e țintă. Și atunci nu o să mă vedeți umblând după voturi. Pe mine nu o să mă vedeți făcând asta, umblând cu furie să ajung în punctul acela, ci cu decență.”, a declarat Mircea Diaconu, candidatul alianței electorale „Un om” la prezidențiale.

Candidatul independent, Mircea Diaconu a fost așteptat de echipa Pro România Iași care îl va susține în data de 10 noiembrie.

„Ne bucurăm foarte mult că a venit în vizită la Iași. Eu îl cunoșteam doar din filme, din intervențiile din Parlamentul European, dar la Iași am descoperit un om. Pot spune un om simplu, un om dintre oameni, un om care chiar ăși dorește să schimbe ceva în ceea ce privește politica din România și în ceea ce privește administrarea țării. Inclusiv această afirmație că eu nu am să spun nimănui să mă voteze, trebuie să fie omul convins și să se ducă singur să mă voteze cred că e un lucru nou în politica românească și în campania electorală din România și asta pentru că oamenii trebuie să se convingă singuri și nu trebuie să îi împingă nimeni și să le spună votează sau nu mă vota. Iată că și eu după 20 de ani de politică mai învăț și eu lucruri de la un om. Are susținerea noastră, de la toată echipa Pro România și din partea celor de la ALDE. Însă în primul rând are susținerea oamenilor simpli și a celor care poate nu erau convinși să se ducă la vot pe data de 10 noiembrie, dar apariția lui Mircea Diaconu la Iași, cred eu că i-a convins pe mulți dintre cei nehotărâți să se prezinte și să dea un vot pentru acest om.”, a declarat Sorin Iacoban, coordonatorul filialei Iași a Pro România.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments