TAROM are un nou director general interimar

Surse din interiorul companiei au confirmat pentru BoardingPass schimbarea conducerii TAROM. Noul director general interimar este Valentin Gvinda, pilot, examinator și manager al flotei ATR în cadrul companiei.

0
46

Nu a trecut mult timp de la numirea în funcția de director general a Mădălinei Mezei, angajată care lucrează în companie de peste 20 de ani, că astăzi Press House anunță că TAROM are un nou director general.

Potrivit sursei, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Aerian a decis să o revoce din funcție pe Mădălina Mezei. Din surse guvernamentale, citate de Press House, noul director general interimar al TAROM este pilotul Valentin Gvinda. Acesta mai ocupă și funcția de Examinator și Manager de flotă în cadrul companiei.

Primele informații indică faptul că această decizie a fost luată de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după ce fostul director general al TAROM, Mădălina Mezei, nu ar fi implementat proiectul de restructurare a companiei. Acest proiect avea ca scop reducerea numărului de angajați ai companiei cu aproximativ 300.

Mădălina Mezei a fost numită în această funcție în 19 iunie 2019 însă înaintea ei în acest an funcția de director general a mai fost ocupată de Werner Wilhelm Wolff până în 20 martie 2019 iar ulterior, până în 18 iunie, Florin Susanu și Maresi Caravan au asigurat pe perioade scurte de timp interimatul conducerii companiei.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂboardingpass.ro
Articolul precedentPercheziţii DIICOT în Bucureşti şi patru judeţe, pentru destructurarea unei grupări care ducea tinere în Germania pentru a fi exploatate sexual şi pentru căsătorii de convenienţă
Articolul următorBlue Air și-a cedat partea de 49% deținută în compania Air Moldova
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments