Trucuri EFICIENTE pentru a readuce pasiunea în viața de cuplu

0
258

Simți că relația ta nu mai este ca înainte? Tot mai des ai impresia că pasiunea și tensiunea sexuală lipsește din cuplul vostru? Iată cinci sfaturi pentru rezolva aceste probleme. Numărul trei nu trebuie uitat niciodată!

Când începem o relație, de obicei este destul de simplu ca dorința să fie activată. Noutatea, motivația și hormonii ne fac să credem că este ceva magic și totul merge de la sine. După o perioadă lucrurile se schimbă de cele ai multe ori.

Cinci trucuri pentru a readuce pasiunea în viața de cuplu:

1. Săruturi intense. Majoritatea cuplurilor care au fost împreună de mulți ani înlocuiesc sărutările lungi, umede și adânci (tip „sărut francez”) cu „pupicii” plin de afecțiune și plictisitori de salut sau de rămas bun. Surprinde și sărută din nou ca la începutul relației. Și ce zici de a include niște țânțar jucăuș?

2. Surprize culinare. O cină romantică cu o finalizare în dormitor nu strică niciodată.

3. Folosește jucării sexuale și lenjerie atrăgătoare. Ieși din când în când din zona ta de confort și oferă partenerului de viața niște momente mai intense. O vizită pe un site de specialitate sau magazin, ar fi o variată bună.

4. Nu abuza de săruturi! Încearcă să patrezi un echilibru, prea mult pupat poate sufoca.

5. Renunță la pijamalele pufoase și urâte. Ai mai multă grija de felul în care arăți chiar și atunci când te duci la somn. Nu amâna programările la epilare.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBlue Air va rămâne cu 14 avioane după 31 octombrie + posibile concedieri
Articolul următorDe săptămâna viitoare vom avea un alt guvern! VIDEO integral Iohannis, la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments