Cel mai nou loc de joaca din Iași se deschide în eGros Shopping Iași

Lumea copiilor se află pe tărâmul poveștilor. Acolo este o lume specială a bucuriei, a imaginației, a jocului, a bunătății și a inocenței.

0
326

Începând din 30 noiembrie 2019 ambasada acestei lumi mirifice se deschide, cu sediu permanent, la Crazy Town în Egros Shopping Iași.

Crazy Town este un loc al jocului și al bucurii, în care copiii de toate vârstele se pot bucura de jocuri interactive, ateliere de creație, cursuri de dans, teatru și modeling. Toate acestea se vor desfășura sub bagheta actorului Vlad Baba. De asemenea în Crazy Town se pot organiza petreceri tematice cu animatori extraordinari, mascote super vesele și surprize distractive.

Fiecare copil își dorește o petrecere specială cu ocazia zilei de naștere, unii încep planuri pentru super petrecerea lor și cu peste unsprezece luni înainte, visând la cum va arăta tortul, la personajele pe care ar dori să le aibă invitate și la prietenii alături de care ar vrea să fie în acea zi specială. Crazy Town din Egros Shopping Iași oferă sprijin și consultanță în organizarea celei mai cool petreceri, distracție ce-l va face pe piticul dumneavoastră să se simtă ca un adevărat VIP.

Joaca face parte dintre pietrele de temelie așezate la baza dezvoltării viitorului din punct de vedere cognitiv, emoțional dar și fizic. Cu ajutorul jocurilor și al jucăriilor cei mici explorează practic lumea și experimentează situații ce pot apărea și in viața de adult. De asemenea în colectivitate apare competiția constructivă și prietenească și tot aici copilul învață ce este eșecul și victoria. Crazy Town dorește să aducă plus valoare în dezvoltarea adulților de mâine.

Complexul comercial Egros Shopping Iași este un concept de centru comercial unde toți vizitatorii pot găsi aproape tot ceea ce își doresc. În cele peste 800 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și 200 de metri pătrați, Egros Shopping Iași oferă clienților posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse și servicii la prețuri accesibile. În plus cei care aleg să vină în aici se pot odihni, mânca sau bea o cafea în zona de Food Court.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum conteşti în instanţă un proces-verbal încheiat de poliţist
Articolul următorExpoziție în holul de onoare al Primăriei Municipiului Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments