Concurs destinat ieșenilor de pretutindeni

Biroul Diaspora al Primăriei Municipiului Iași vă invită și anul acesta la un concurs destinat ieșenilor de pretutindeni prin care dorim să aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă în fiecare casă de ieșean, în toate colțurile lumii.

0
35

Perioada de desfășurare a concursului: 18-24 noiembrie 2019

De ce să participi: pentru că locul ieșenilor de pretutindeni este ACASĂ, la Iași

Cine poate participa: ieșenii de pretutindeni

Modalitatea de desfășurare a concursului: trimiteți-ne un mesaj despre ce reprezintă pentru dumneavoastră Sărbătorile de Iarnă, iar mesajele cu cel mai mare număr de like-uri vor fi premiate.

Premiile concursului: cinci mesaje care vor întruni cel mai mare număr de like-uri din partea dumneavoastră vor fi premiate cu cinci albume ale Iașului care să vă aducă aminte de frumusețea orașului dumneavoastră, iar autorul mesajului care va întruni cel mai mare număr de like-uri va aprinde luminițele de sărbători în Iași și va transmite un mesaj ieșenilor de pretutindeni, ducând mesajul nostru de sărbătoare în fiecare casă de ieșean.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 29 noiembrie 2019, aceștia fiind rugați să contacteze Biroul Diaspora al Primăriei Municipiului Iași (Corpul C-Registratura Primăriei Municipiului Iași), Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 11, tel. 0232.267.582 int. 267, e-mail: [email protected] pentru detalii asupra ridicării premiilor.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMunicipalitatea pregătește modernizarea șoselei Bucium și a drumului spre Aeroport
Articolul următorLa Costuleni, „Pâna hăt de carte” depășește 10.000 de volume donate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments