„Piața verde” în weekend pe bulevardul Ștefan cel Mare

0
37

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 noiembrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi organizată o nouă ediție a evenimentului „Piața verde de weekend”, o inițiativă a Primăriei Municipiului Iași în parteneriat cu Asociația Magazinelor de proximitate La Băcănie din Iași.

Până acum, pentru producătorii locali, aceste evenimente au ajutat la creșterea vânzărilor cu peste 25% atât în magazine, cât și în mediul online.

Totodată, municipalitatea ieșeană reprezintă în permanență un pilon important pentru ca seria evenimentelor să fie desfășurate atât în diferite cartiere din municipiul Iași, cât și pe strada Lăpușneanu sau pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Consumatorii au ocazia să deguste, să cumpere produse proaspete și de calitate direct de la cei care le fac, așa cum este și dezideratul Asociației Magazinelor de proximitate La Băcănie.

După peste trei luni de evenimente, atât producătorii locali, cât și consumatorii consideră că este extrem de importat ca astfel de piețe volante să continue și să fie încurajat în continuare micul producător și economia zonei.

Sâmbătă și duminică ieșenii vor găsi produse apicole, vin de la Crama Varzari, ulei presat la rece, cafea, hăinuțe pentru copii, produse pe bază de lavandă, siropuri de cătină, vin de mure, produse din carne de la Fabrica de fum, scrijele din fructe, dulceață și zacuscă, salate asortate, legume proaspete de la Târgu Frumos, suc de mere, pâine și plăcinte.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments