Vânzări cu peste 25 % pentru producătorii locali

Evenimentele „Ograda din Cămară” și „Piața verde de weekend” organizate de Primăria Municipiului Iași și Asociația Magazinelor de proximitate La Băcănie din Iași au reprezentat un mijloc important de promovare a produselor locale.

0
21

Pentru producătorii locali aceste piețe volante au ajutat la creșterea vânzărilor cu peste 25% atât în magazine, cât și în mediul online.

Producătorii au beneficiat de importante posibilități de promovare pe toate canalele media.

Totodată, municipalitatea ieșeană a reprezentat în permanență un sprijin important pentru ca seria evenimentelor să fie organizate atât în diferite cartiere din municipiul Iași, cât și pe strada Lăpușneanu sau pe pietonalul și bulevardul Ștefan cel Mare.

Consumatorii au avut ocazia să deguste, să cumpere produse proaspete și de calitate direct de la cei care le fac, așa cum este și dezideratul Asociației Magazinelor de proximitate La Băcănie.

După peste trei luni de evenimente, atât producătorii locali, cât și consumatorii consideră că este extrem de importat ca astfel de piețe volante să continue și să fie încurajat în continuare micul producător și, astfel, economia locală.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDivorțul zilei: S-a încheiat!
Articolul următorLansare volum „35 de poeme în căutarea unui titlu”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments