Atenţie unde mâncaţi în oraş de sărbători! La Mamma Mia s-au găsit fire de păr în mâncare

Vin sărbătorile, şi mulţi ieşeni îşi fac planuri de a ieşi în oraş cu prietenii. Ar trebuie să fie extrem de atenţi atunci când aleg restaurantul la care vor să mănânce. Spre exemplu, clienţii Mamma Mia au postat pe reţelele de socializare experienţele total neplăcute avute. Unii au primit mâncare cu fire de păr.

0
345

Clienții, chiar și cei fideli sau cei care optează pentru mâncare la domiciliu și aleg Mamma Mia rămân profund dezamăgiți. Mesajele nemulțumitoare ale clienților curg pe pagina de socializare a restaurantului, însă nimeni nu a luat nicio măsură până acum. Asta chiar dacă mai mulți clienți au postat pe reţelele de socializare fotografii cu mâncarea chiar şi cu fire de păr.


“Personal neprofesionist” și “Mâncare dezamăgitoare”

De luni bune, mai multe persoane își scriu experiențele neplăcute de care au avut parte atunci când au optat să intre în restaurantul Mamma Mia sau și-au făcut comandă acasă. Până acum nu a fost luată nicio măsură, clienții chiar dacă au fost tratați prost sau au primit mâncare dezamăgitoare tot au plătit nota de plată. Iar incidentele au fost ca și cum nu s-au petrecut. Au rămas doar mesajele celor ce au avut curaj să povestească neplăcerile prin care au trecut fix în momentele în care au optat cu încredere pentru restaurantul Mamma Mia. Pe lângă faptul că clienții se plâng de personalul neprofesionist, aceștia fiind serviți cu dispreț, mâncarea a ajuns să fie de proastă calitate, cu produse care arată ciudat și nu prezintă încredere să le mai mănânci.

“Personalul lipsit de respect și de caracter. Nu este posibil să aștepți 20 de minute să ți se ia o comandă în timp ce …  ospătarii  servesc cu drag și spor la două mese care au venit după tine și ție ți se face semn să aștepți … Foarte frumos … Felicitări!”

 


 


 

Când comanzi la Mamma Mia, îți trece foamea

 

Cea mai mare greșeală a restaurantului Mamma Mia a fost făcută de puțin timp, când o tânără și-a comandat o supă cremă de legume. În mâncare au fost găsite fire de păr, mai bine zis tânăra a primit așa zis o supă cremă cu “garnitură păroasă”. Comanda clientei fiind de-a dreptul dezgustătoare. Culmea, nici bine tânăra nu și-a desfăcut mâncarea mult așteptată că imediat ce a desfăcut capacul supei a și descoperit un fir de păr de toată frumusețea de i-a trecut și foamea.  Clienta a fost atât de șocată încât a postat pe pagina de socializare a restaurantului fotografia cu supa și firul de păr.

„ Supă cremă cu legume și cu garnitură păroasă! Bucătarule cu părul brunet, te rog să gătești cu părul acoperit pe viitor! Mulțumesc”, a fost mesajul clientei.

 

Culmea, singura reacție avută de cei de la Mamma Mia a fost un mesaj: „Bună ziua! Dorim să remediem situația de aceea vă rugăm să ne lăsați într-un mesaj privat datele dumneavoastră pentru a vă contacta! Mulțumim!”.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSinguri pe lume. Doi fraţi rămași fără părinţi, primesc o PENSIE „SPECIALA” de 600 lei
Articolul următorExemplu de neputinţă! Centrul Expozițional Moldova, 9 milioane de euro aruncaţi pe apa sâmbetei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments