Dragnea şi-a pierdut statutul de puşcăriaş privilegiat. Împarte celula cu alţi 4 deţinuţi, unul fiind traficant de droguri

Fostul şef al PSD Liviu Dragnea nu mai are statut de privilegiat. Dacă până acum stătea singur în celulă, de luni a fost mutat într-una în care îşi petrec penitenţa alţi 4 sau 5 deţinuţi, dintre care unul este traficant de droguri.

0
202

Sursa citată anunţă că Dragnea vorbeşte la telefon aproape zi de zi cu Codrin Ştefănescu şi Florin Iordache, deţinutul având dreptul la telefon o oră pe zi. În afară de cei doi foşti colegi de partid, fostul lider PSD discută telefonic şi cu iubita sa Irina, precum şi cu fiul său, informează Digi24.

Ziua de penitenciar a lui Liviu Dragnea începe la 6:30. După ce ia micul dejun, el merge la garaj, unde pentru o vreme îl putea întâlni pe Sorin Blejnar, fostul şef ANAF. Actualmente Blejnar a fost mutat la Jilava.

În plus, Dragnea iese la muncă şi sâmbăta, pentru a câştiga credite suplimentare iar de curând a primit dreptul la un pachet suplimentar, mai precizează sursa citată.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂepochtimes-romania.com
Articolul precedent30 de ani de la Revoluția din 1989. Noaptea de 18 spre 19 decembrie, Timișoara: cum au fost furate cadavrele de la morga Spitalului Județean
Articolul următorStrada Sofia Nădejde o să fie modernizată
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments