Stenograme DNA. Lider PSD: „Eu scot 10.000 de euro din buzunar, ma duc la Antena 3 și-i dau lui Gadea”

Stenograme aflate in dosarul Mafiei PSD de la Arad arata ca lideri ai PSD au luat in calcul posibilitatea sa achizitioneze o campanie mediatica la Antena 3 prin care sa se rafuiasca cu alti pesedisti rivali.

0
303

Presa locala a criticat faptul ca Cristian Ispravnic, director general DRDP Timisoara si consilier judetean al PSD Arad, a promovat in functie un director care fusese condamnat penal. Liderii PSD Arad i-au banuit pe cei de la PSD Caras-Severin ca au ordonat aceasta campanie mediatica, aratand cu degetul spre Mirel Pascu, vicepresedintele PSD Caras-Severin.

Confirmand suspiciunile, directorul economic al DRDP Timisoara, Aurel Costin Purceld , arata ca are posibilitatea de a plati o campanie mediatica la Antena 3, deranjat de influenta pe care PSD Arad o are in DRDP: „Eu i-am zis lui Mircea, io… daca ma mai musca mult lumea de cur, printre care si colegii tai de la Arad, eu scot 10.000 de euro din buzunar si ma duc la Antena 3…Eu nu ma duc la o fituica din asta, aicea, sa… Eu scot 10.000 de euro din buzunar, ca-i am, ma duc la Antena 3 si-i dau lui Gadea… si… si trei… si trei zile vorbesc numa’ de … nu… numai de Lu… Lucaciu, de Ispravnic, de cine vreau eu!”

Cristian Horgea il domoleste: „Nu intra in discutie schimbarea dumneavoastra”.

„Pentru ca… pentru ca astia de la Timisoara s-or suparat intr-adevar cand o vazut articolu’… Astia de la Timisoara s-o suparat. O zis, ba, las-o-n p… mea, bine ma ca nu oamenii nostri, nu stiu ce. si oamenii lor si uite asa si uite asa si pana la urma scrie si presa locala ca sa pierdem noi voturi…La fel, ca sa piarda Timisul voturi. Si o ….chestii de genul asta,” explica Purceld.

Cristian Horgea ii explica deputatului Adrian Todor: „Ii deranj mare la Caras. A…iti mai spun eu niste chestii, ca el mai ceruse, ca vrea posturi de controlori de trafic, a…domnu’ Mirel. Stii?”

Raspunsul parlamentarului: „Vrea sa faca bani adica, pe romaneste”.

Membrii PSD Arad erau insa suparati ca cei din Caras Severin voiau posturile de controlor de trafic in localitatea Moravita, din judetul Timis.

„Da, ma, da stii de ce-s suparat, ca eu mi-s prostul de servici, stii ca asta am vorbit si cu Horgea, pentru ce p… mea tre sa dam din start atatia bani in p… mea si altii asta, f… in gura sa-l f…, am io mai multi bani ca altii. Da, de ce? Stii? Vine ala de la Finante cu o sticla de whisky, f… gura ma-tiii sa-ti f… pai f… gura ta de piticot, a, ca te arunc in cap,” spunea Mircea Lucaciu.

Procurorul DNA precizeaza ca politicienii si-au facut un sistem de colectare a mitei de la controlorii de trafic, ca taxa de protectie pentru mentinerea in functie. El da exemplu o afirmatie facuta de Cristian Horgea, intr-o discutie cu deputatul Adrian Todor, care se afla chiar in Parlamentul Romaniei, pe fundal se aud dezbaterile.

„Ei, astia ce lucra la cantar is tati… sa cred smecheri, sa dau… sa asta… Ca…asa. Dar ei or avut nesansa, de vreun an si ceva, sa cunoasca politicieni. Intelegi? Si..aia, din p… (rade- n.red.)… din pacate pentru ei, is un pic mai hoti ca ei! Adica, mai smecheri!”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments