Un nou restaurant de top se deschide în Iaşi

Nu rata cel mai important eveniment al lunii decembrie. Pe data de 20 decembrie, la Iași de deschide cel mai de top restaurant - Veranda. Complexitatea și rafinamentul definesc noul restaurant Veranda care se va deschide în centrul orașului, la ultimul etaj al Halei Centrale. Cu o panoramică unică vă puteți bucura de un restaurant a la carte, sushi bar, sală VIP pusă la dispoziție pentru cele mai speciale evenimente din viața ta. Invitat special la deschiderea restaurantului Veranda este Lidia Buble. Pe data de 20 decembrie atmosfera pe tot parcursul serii va fi întreținută de DJ John&DJ Tony Q. O seară de neuitat de la care nu aveți cum să lipsiți.

0
2347

Deschiderea celui mai nou restaurant de top din Iași va fi una de neuitat, ne garantează organizatorii. Invitatul special al serii este Lidia Buble care va susține un concert excepțional și va rămâne să se distreze alături de invitați de seamă toată noaptea.

 

“Salut! Sunt Lidia Buble și pe 20 decembrie aș vrea tare mult să ne întâlnim la deschiderea celei mai noi atracții din Iași: Veranda! Vă pup tare și ne vedem acolo!”, a precizat Lidia Buble.

 

Și nu este singura surpriză a serii. Restaurantul Veranda a organizat o deschidere fastuoasă cu mese îmbelșugate, muzică bună, dar și o atmosferă unică. Aveți ocazia de a vă bucura de trei restaurante în același loc.

 

Veranda – Trei Bucătării de Top

 

Veranda este restaurantul care vă oferă posibilitatea să vă bucurați și să alegeți atmosfera a trei săli care au trei bucătării diferite. Un local gândit până la ultimul detaliu, gândit și realizat într-un mod cu totul special, unde vă puteți bucura de mâncare japoneză, o zonă VIP, muzică live și aveți posibilitatea să îi vedeți pe bucătarii restaurantului cum gătesc live. Pe lângă atmosferă, rețete atent alese, localul are un design original, mobilier modern, decorațiuni hand made, bucătărie de ultimă generație și meniuri speciale. Doar la Veranda o să puteți savura cele mai speciale băuturi, restaurantul fiind amenajat cu un bar special unde o să găsiți un meniu autentic de cocktailuri.

 

“Suntem gata să oferim Iașului ceea ce nu a mai fost până acum. Pe data de 20 decembrie vă așteptăm la ultimul etaj al Halei Centrale în cel mai de top restaurant din oraș, la care am muncit împreună cu echipa mea ultimele șase luni. Vrem să vă oferim un local în care să vă puteți bucura de atmosferă, rețete deosebite, muzică bună, băuturi senzaționale. Veranda va avea o sală foarte aerisită, doar cu geamuri de sticlă de jur împrejur, de sus până jos. Este vorba despre o sală de peste 700 metri pătrați, din care aproximativ 600 de metri pătrați sunt amenajați special cu un bar imens care este dotat cu toate echipamentele de ultimă generație de pe piața restaurantelor și bineînțeles nu va lipsi cartea de cocktailuri care va aduce farmecul acestei zone. Un alt loc unde ne-am propus să vă oferim momente de neuitat este scena amenajată special cu o treaptă mai înaltă și unde prima dată va urca Lidia Buble în deschiderea restaurantului. Am ales cu atenție și mobilierul din lemn masiv pe partea de sală, însă avem și partea de piatră aleasă special de disignerii noștri. Am fost atenți la detalii și sălile au fost dotate cu iluminare specifică pentru partea dimineții, pentru prânz, iar spre seară v-am pregătit cele mai bune lumini pentru un cadru relaxant, dar plin de atmosferă. Ceea ce ne face speciali sunt momentele de live cooking, atunci când bucătarii noștri vă vor găti tot ce doriți din meniu în fața dumneavoastră”, a declarat Vlad Cojocaru, administrator restaurant Veranda.

 

Singurul restaurant Japonez din Iași, doar la Veranda

 

Veranda aduce pe piața ieșeană ceea ce nu a mai fost până acum în oraș. Una dintre cele trei zone ale localului este destinată restaurantului japonez, unde design-ul a fost ales cu atenție. Veranda vă oferă posibilitatea, dar și confortul de a mânca la orice oră din zi, în funcție de programul dumneavoastră, iar seara să vă puteți bucura de o atmosferă specială, cu muzică de calitate.

 

“Noi suntem diferiți. Ne-am propus să aducem pe piața ieșeană ceea ce nu s-a mai făcut până acum și vă provocăm cu un stil atipic. De exemplu, la amiază, la Veranda este un food court modern pentru toţi cei care lucrează în zona centrală. Este normal ca la amiază restaurantele a la carte să fie cam triste, motiv pentru care noi am mers pe o altă servire modernă unde vom avea amenajate vitrinele cu mâncare pe toate gusturile, în special mergem pe bucătăria românească, cu rețete aduse din Republica Moldova.

 

După care automat restaurantul Veranda se transformă după ora patru într-un restaurant a la carte, cu meniuri speciale cu mâncare mediteraneană, europeană. Mai mult decât atât, noi v-am pregătit o pizza specială și asta pentru că vom lăsa aluatul la dospit 48 de ore, pentru a obține un blat Italian, foarte subțire făcut cu ingrediente de calitate.

 

Veranda este unicul restaurant de top care poate oferi rețete de excepție de care să te bucuri într-o atmosferă specială, un design fermecător și unic cu multe elemente hand made care nu se mai regăsesc în nici un restaurant din Iași. Suntem unici, iar asta face diferența”, a mai spus Vlad Cojocaru, administrator restaurant Veranda.

 

Și asta nu e tot! Restaurantul Veranda are o terasă de 1000 de metri pătrați. Fiind amplasat la etajul trei al Halei Centrale, Veranda vă oferă și posibilitatea de a avea o priveliște de vis și asupra orașului, pe o terasă special amenajată să vă ofere confortul poate chiar de a vă simți în vacanță.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn simplu curs de o oră sau un aparat ne-ar putea salva viața
Articolul următorPlecare masiva din partidul lui Ponta: 16 politicieni, inclusiv membri fondatori, au semnat o demisie colectiva
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments