Ce este bine să faci în fiecare zi a săptămânii

0
252

DUMINICA ziua 1

Supranumita si Ziua Soarelui, duminica este ziua în care orice om are nevoie de odihna. O zi sfanta sau de sarbatoare, după cum i se mai spune, in care ar trebui sa faci orice iti creaza placere si te face fericita. In aceasta zi este bine sa-ti faci planuri pentru intreaga saptamana care incepe. Ora care ar fi benefica sa faci acest lucru este ora 9 seara sau 21. Din punct de vedere numerologic cifra 9 este o cifra a inoirii, a transformarii, a schimbarii. Orice lucru pe care il facem sau il spunem seara la ora 21 are un efect foarte puternic pentru inoirea noastra. Asa ca apuca-te si pune pe hartie obiectivele saptamanii viitoare duminica seara la ora 21. Daca iti vei face planurile duminica ele au mari sanse sa se realizeze in proportie de 100%. Este ziua in care este bine sa te gandesti ce vrei sa faci, sa-ti creionezi un scop, un tel. Mai este bine sa te casatoresti. Duminica este ziua 1, este strans legata de chakra 1 si Arh. Jofiel. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare rosie.

Luni ziua 2

Numita si Ziua Lunii, se spune ca lunea este cea mai buna zi pentru a face farmece si de a practica magia alba. E bine aă te ocupi de treburile casnice. Tot in ziua de luni e bine sa te intalnesti cu oameni puternici, influenti si sa faceti un schimb de energie. Ziua de luni este foarte schimbatoare. Daca iti faci planuri lunea risti ca ele sa se schimbe foarte rapid. In ziua de luni este bine sa-ti cauti parteneri in afaceri, oameni cu care sa te asociezi, sa colaborezi,  este o zi benefica pentru socializare, comunicare, sa stai cu sotia / prietena, sa pui bazele unei relatii. De asemenea este o zi in care comunicarea decurge foarte ușor. Lunea este ziua 2, este legata de chakra 2 si Arh. Chamuel. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare portocalie.

Marti ziua 3

Guvernata de planeta Marte, aceasta zi este benefica pentru a face bani, daca nu ai apucat sa-ti faci planurile duminica pentru saptanana respectiva nu-i nimic poti sa le faci marti. Este o zi creativa, tot ce imi propun se implineste. Marti este o zi benefica pentru a face ritualuri pentru a atrage bani, abundenta, un partener de viata etc. Marti este o zi foarte norocoasa. Este o zi benefica pentru semnarea contractelor. Martea este o zi potrivita pentru actiuni indraznete, pentru schimbari mari si pentru investitii. Miercuri este ziua 3 – ziua stabilitati, este legata de chakra 3 si Arh. Mihail. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare galbena.

Miercuri ziua 4

Numele de miercuri provine de la planeta Mercur, aceasta zi este benefica pentru munca, sa construiesti, sa te recosntruiesti. E un bun prilej sa faci miscare, sa te antrenezi si sa capeti mai mult curaj, sa-ti modelezi corpul fizic. Sa ti cura de slabire. Ai grija de sanatatea corpului tau. Miercurea au efect daca spui afirmatii pozitive. Ai mare succes daca spui unei femei ca este frumoasa si tot ce este legat de corpul fizic. Miercuri este ziua 4, este legata de chakra inimii si Arh. Rafael. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare verde.

Joi ziua 5

Cunoscuta si sub numele de ziua lui Jupiter, joia este o zi in care maretia este la ea acasa. E important sa te axezi pe dezvoltare personala si sa profiti de oportunitatile care apar in viata ta. Joi este bine sa mergi la interviu. Este ziua in care vei straluci, te vei descurca in orice situatie. Joi este ziua 5, este legata de chakra 5 comunicare si Arh. Uriel. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare albastru.

Vineri ziua 6

Vinerea este destinată planetei Venus, care simbolizează frumusetea atat interioara, cat si exterioara. In aceasta zi, e important sa faci tot ce tine de relatia cu partenerul tau, sa ii acorzi atentie si sa va bucurati impreuna de clipe in doi. Sa iesiti in familie la restaurant, sa petreci timpul in familie. Vineri daca dai bani, platesti ceva, faci donatii cu toata inima, banii se intorc la tine inzecit.  Vineri este ziua 6, este legata de chakra 6 si Arh. Gabriel. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare indigo.

Sambata ziua 7

Guvernata de planeta Saturn, ziua de sambata este benefica sa-ti faci analize, ce ai facut in saptamana care a trecut. Este bine ca sambata sa stai singur tu cu tine macar 30, 60 sau 90 de minute, sa te analizezi. Sambata este ziua 7, este legata de chakra 7 si de Arh. Zadkiel. Este bine sa poarti haine sau macar un acesoriu de culoare violet.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments