Cupidon ia cina la Veranda! Ziua îndrăgostiților, plină de surprize la Veranda

Celebrează iubirea de Ziua Îndrăgostiților la Restaurantul Veranda! Vino împreună cu jumătatea ta pentru a bea din paharul iubirii, dar și pentru a te bucura de cele mai speciale rețete pregătite de bucătarii restaurantului Veranda, totul într-o atmosferă de vis, unde muzica live va fi dirijată de Cupidon. Indiferent de vârstă, e timpul să vă bucurați de cea mai râvnită zi a dragostei pregătită cu atenție în localul Veranda.

0
723

Pe 14 Februarie, Cupidon ia cina la Veranda! Experiențele inedite continuă. De Ziua Îndrăgostiților se menține decorul unic, preparatele afrodiziace și muzica live sunt doar câteva „ingrediente” pregătite de restaurantul Veranda pentru o seara de neuitat.  

 

 Meniu special de Ziua Îndrăgostiților

 

Cupidon a pregătit deja la Veranda cupele de prosecco, iar Chef Giovanni v-a pregătit meniuri speciale.

 

 1. Starter: 

Japanese experience – Sushi roll însoțit de Traminer de Purcari. 

 

2. Main course: 

~Option A~

Piept de rață cu piure de cartofi și trufe, asezonat cu sos de porto, însoțit de Rară Neagră de Purcari. 

 

~Option B~

Ton roșu tempura cu salată de micro plante cu alge și sos de mango ușor picant, însoțit de Chardonnay de Purcari. 

 

3. Desert:

Trufe de ciocolată albă și neagră cu sos de fructul pasiunii, însoțite de Busuioacă de Bohotin Vladomira demidulce. 

 

Iar pentru ca Ziua Îndrăgostiților să fie una de ne uitat atmosfera va fi oferită de Univers Band Unplugged care vor cânta live. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

                                       

 

Complexitate şi rafinament, design unic şi experienţe gastronomice din diferite colţuri ale lumii

 

Restaurantul Veranda este situat la etajul superior al clădirii MCM Center (Hala Centrală). Interiorul a fost conceput ca un loc cald şi primitor, cu scopul de a oferi clienţilor un spaţiu perfect pentru relaxare şi experienţe gastronomice deosebite.

 

Materialele moderne și elementele sofisticate sunt armonios combinate cu formele si culorile calde ale sculpturilor şi a mobilierului creat exclusiv pentru „Veranda”. Pentru a aduce liniştea naturii în interiorul restaurantului, pe pereti au fost amestecate nuanţe de verde şi gri asemenea umbrelor lăsate de frunzişul luminat de soare, iar în mobilier pot fi întâlniţi buşteni din lemn natural. Au fost sculptate din argilă japoneză figurine de iepuri şi varză, menite să înconjoare oaspeţii restaurantului şi să aduca farmecul provincial în incinta localului.

 

Dacă ziua avem lumină naturală în abundenţă, pentru seară a fost gândit un sistem de lămpi care să creeze confort pentru fiecare loc aparte din restaurant. Tavanul plat a fost combinat cu forme abstracte împletite din care coboară elegant lămpi tubulare deasupra meselor.

 

În timpul zilei, clienţii restaurantului vor putea lua masa într-un cadru deosebit, într-un confort pe care nu îl vor găsi în alte locuri. Spre seară, Veranda se transformă într-un restaurant rafinat, cu mâncăruri alese şi cu o bucătărie deschisă unde fiecare client poate urmări cum i se prepară dish-ul special ales din meniu.

 

Pentru ca aceste modificări ale spaţiului pe parcursul zilei să fie posibile, a fost gândit un mobilier exclusiv care permite reorganizarea restaurantului într-un mod uşor, dar impresionant.

 

Conceptul Veranda dispune de un restaurant a la carte cu specific mediteranean, cu influenţe italiene, cu o capacitate totală de 170 locuri, un restaurant asiatic cu sushi bar cu 35 locuri și o sală VIP destinată meselor festive și corporate ce beneficiază de 40 locuri.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments