Uimitor! Ce se întâmplă la mormântul lui Nicolae Ceaușescu: Dictatorul comunist ar fi împlinit pe 26 ianuarie 102 ani

0
181

Aglomerație la mormântul lui Nicolae Ceaușescu, pe 26 ianuarie, ziua în care fostul dictator comunist își serba aniversarea. În 2020, acesta ar fi împlinit 102 ani, iar cei care l-au apreciat în timpul vieții au venit să-i aprindă o lumânare. Oamenii spun că o duceau mult mai bine în vremea comunismului, atunci când tovarășul le asigura o casă și un loc de muncă.

 

La cimitirul Ghencea Civil, acolo unde soții Ceaușescu sunt înmormântați, zeci de persoane au venit să-i aducă un omagiu fostului lider comunist. O coroană de flori a fost sprijinită de mormânt, iar pe ea stă scris: „Ceaușescu a fost un erou!”

Oamenii au adus și colivă și lumânări și au cinstit memoria lui Ceaușescu, susținând că a fost singurul lider care a avut cu adevărat grijă de poporul său.

An de an, un grup de 50-60 de oameni se adună la mormântul lui Ceaușescu

Pe 26 ianuarie 1918 a venit pe lume, la Scornicești, viitorul lider comunist român Nicolae Ceaușescu, fost președinte al României în perioada 1965-1989. A instituit o dictatură bazată pe cultul personalității. Inițial, a reușit să atragă sprijinul țărilor occidentale datorită cursului ideologic urmat, de relativă independența față de Uniunea Sovietică. A fost răsturnat de la putere în urma Revoluției din decembrie 1989, judecat și executat pe 25 decembrie același an. Nicolae Ceaușescu este înmormântat la cimitirul Ghencea Civil.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments