Frumusețea, înainte de toate. Totul despre noul tratament revoluționar de radiofrecvență!

Este perioada perfectă pentru a ne îngriji tenul.

0
85

Doar acum putem încerca diferite tratamente faciale care să ne aducă prospețimea dar și întreținerea tenului. În materie de frumusețe, tratamentul cel mai căutat este radiofrecvența. Vorbim de prima terapie non-invazivă care oferă mai multe beneficii, de la elasticitate, fermitate, aceasta ajută și la regenerarea depozitelor de colagen și elastină. Mai mult decât atât, acest tratament revoluționar de radiofrecvență ajută la producerea de noi fibre.

Tratament revoluționar în materie de frumusețe

Vorbim de unde electromagnetice care lucrează toate straturile pielii, epiderma, dermul și hipodermul. O procedură care este non-invazivă, prin care obținem o întindere a pielii, fără ca dermul să fie afectat. Pentru a fi eficientă, acestă procedură reușește să ajungă în profunzimea dermului unde se produce o căldură de 60 de grade.

“Radiofrecvența este cel mai căutat tratament atunci când dorim să ne îngrijim tenul. Este vorba despre o ședință de treizeci de minute care ne aduce o sumedenie de beneficii. Vorbim despre lifting fără chirurgie, netezire a ridurilor și linilor de expresie, reducerea bărbiei duble, diminuarea pliurilor nazo-labiale, stimularea elastinei și colagenului, reducerea pungilor și a cearcănelor și putem obține sprâncene mai ridicate și pleoape mai ferme”, a explicat ing. Iuliana Moraru, cosmetician salon de remodelare corporală.

Un tratament cu efecte după 30 de minute

Spectaculos este faptul că efectele acestei proceduri se văd imediat. Un tratament care este recomandat și persoanelor care doresc să scape de anumite semne de pe față făcute în timp.

„Pe înțelesul tuturor, acest tratament aduce multe beneficii pielei tenului de care trebuie să avem grijă zilnic. Practic, tratamentul despre care vorbim, cel de radiofrecvență facial, reușește să aducă mai multe beneficii. Și aici vorbim despre unda de radiofrecvență care penetrează straturile pielii și încălzește selectiv țesuturile și matricile extracelulare unde găsim fixate fibrele de colagen. Practic, atunci când folosim radiofrecvența, datorită încălzirii locale se produce o contracție imediată a fibrei de colagen, iar în același timp se stimulează metabolismul fibroblastelor, lucru care accelerează producerea de noi fribre de colagen și elastină. Iar prin contracția acestor fibre se obține un efect imediat. Mai mult decât atât, odată ce refacem depozitele de colagen și elastină avem și garanția unor rezultate pe termen lung. Iar tenul se înzestrează cu fermitate, elasticitate și obținem un aspect sănătos și întinerit”, a menționat ing. Iuliana Moraru, cosmetician salon de remodelare corporală.

Frumusețe și relaxare

O ședință de radiofrecvență vă oferă și o relaxare completă a tenului. Odată început tratamentul, de la minut la minut tenul dumneavoastră se va destresa, efectele fiind vizibile imediat după terminarea procedurii.

„Noi recomandăm câte o ședință de jumătate de oră pentru toată fața. Dacă până acum nu ați încercat o astfel de procedură eu recomand la început două ședințe pe săptămână timp de patru săptămâni, după care câte o ședință o dată pe lună. Efectele radiofrecvenței sunt imediat după primele 30 de minute, însă o procedură corectă a acestui tratament se face și în timp. Iar dacă vorbim de beneficii, pe lângă faptul că radiofrecvența oferă un lifting facial, acesta este și un tratament de rejuvenare facială, fiind un aliat împotriva ridurilor feței, putem trata acneea, reducem porii dilatați, se ameliorează aspectul de oboseală, se reduc cearcănele, oferă fermitate și tonifiere pielii, se atenuează cicatricile, iar lucrul pe care îl adoră toată lumea este acela că oferă luminozitate și un aspect de întinerire a pielii”, a mai spus ing. Iuliana Moraru, cosmetician salon de remodelare corporală.

Specialiștii vă recomandă ca după realizarea unei ședințe de radiofrecvență să lăsați tenul să respire cât mai mult și să evitați produsele de machiaj. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont și este foarte important este să consumați cât mai multe lichide după ce faceți un astfel de tratament.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments