ÎȘI ISPĂȘEȘTE PEDEAPSA ÎN ÎNCHISOARE, DAR… LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ + CÂT COSTĂ DE FAPT INELUL DĂRUIT VIITOAREI SOȚII

Detalii de ultimă oră despre relația de iubire dintre Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, încarcerat la Rahova, și iubita lui, Irina Tănase. Cei doi îndrăgostiți sunt mai hotărâți ca oricând să meargă în fața altarului pentru a-și uni destinele.

0
117

Irina Tănase ar fi acceptat să se căsătorească cu Liviu Dragnea. Fostul politician are o relație de cinci ani cu fosta lui asistentă, care i-a stat alături atât în cele mai crunte situații, cât și când era unul dintre cei mai puternici oameni din stat.

Liviu Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, iar fostul șef din Kiseleff a fost trimis la închisoare. Potrivit surselor noastre, cei doi nu se așteptau ca fostul lider al PSD să ajungă după gratii și au discutat în detaliu despre cununia care ar fi trebuit să urmeze.

Irina Tănase ar fi hotărâtă să-l aștepte pe Liviu Dragnea până iese din închisoare, după care să se căsătorească. Cei doi nu ar fi, de fapt, logodiți “cu acte în regulă”, iar superbul inel cu diamante pe care tânăra îl poartă și cu care, până nu demult, se fălea pe Instagram, ar fi doar un cadou de 1 Martie. Cadou pe care l-a primit de la Liviu Dragnea încă din 2016 . Evident, în contextul actual, bijuteria poate ține loc de inel de logodnă, având în vedere că discuții și planuri despre mariaj au fost.

“Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el (n.r. Liviu Dragnea) este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta, pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat o sursă foarte apropiată cuplului.

“ Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție, i-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate. Ea este îndrăgostită de el și îl așteaptă. Cu tot ce s-a întâmplat, Liviu nu a mai apucat să ia un inel. Însă au stabilit un lucru după ce au aflat că el merge la închisoare: se căsătoresc imediat după”, a adăugat sursa citată.

“Ei și-au asumat relația dinainte să apară în presă. Sunt foarte îndrăgostiți, au o relație frumoasă, însă departe de ochii tuturor. Irina este o persoană discretă și nu comunică prea multe despre iubitul ei“, au mai spus surse din anturajul lui Liviu Dragnea.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments