Dan Nicorescu APLICĂ ÎN STILUL SĂU NOILE REGULI – #STĂMÎNFERRARI, DAR ÎN PAPUCI DE CASĂ

0
1231

Excentricul multimilionar care, la doar 28 de ani, figura printre cei mai bogați români, întoarce, în continuare, privirile pe stradă, admirative sau, poate, de invidie… Așa s-a întâmplat și zilele trecute, doar că, de data aceasta, omul de afaceri a stârnit și… mirare. Milionarul a aplicat în stilul său noile reguli de pandemie: motto-ul #stămacasă a devenit #stămînferrari, dar… în papuci de casă. 

Cam așa sună invitațiile de pe paginile de socializare ale vedetelor din România, odată ce pandemia de coronavirus s-a abătut și peste țara noatră: #stămacasă! Dan Nicorescu se conformase, la rândul său. Se ”baricadase” în casă, alături de o superbă blondă . Și-a luat provizii cât să-l țină liniștit în luxoasa lui locuință, doar că dorul de ducă l-a încercat pe miliardar. S-o fi plimbat prin toate colțurile locuinței, apoi a luat, brusc, decizia de a ieși. Măcar pentru câteva ”secvențe”. Zis și făcut.

Și-a pus pe el un trening și a ieșit în papucii pe care-i purta în locuință. A coborât până la mașina pe care a ales-o dintr-o privire, Ferrari-ul roșu aprins de 450.000 de euro care nu ratează niciodată o privire admirativă. #stămînferrari a fost motto-ul lui și… A ieșit din garaj, cu mare grijă, deși circulația e mai lejeră decât într-o zi de duminică pe timpul lui ”Ceașcă”, și a ”biciuit” accelerația. Ținta, un Carrefour de prin zonă.

A ajuns la destinație, a coborât din mașină în mare grabă și a intrat în Carrefour. Se pare că doar plimbarea a fost motivul ”evadării” din izolare, din moment ce „domnul Dan”, altfel un negociator redutabil la cumpărături , s-a întors din centrul comercial cu mâna goală. Dar fericit de plimbarea în comodul și ”chipeșul” autoturism. Și a făcut multimilionarul calea-ntoarsă, după gura de oxigen ”stradal” care i-a priit de minune.

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul businessman păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments